0

cilt tahrislerini yatistirir. derideki yaraları etki eder.uçuk tedavisinde kullanılır. kabızlık tedavisinde kullanılır. sindirime yardimci olur

0

öncelikle cilt için mükemmel bir tedavi ve bakım ürünü. nemlendirici özelliği de vardır, yani en doğal nemlendiricilerden biri diyebiliriz. cildin ph oranının dengelenmesinde de yardımcı olur. aleo vera jelinin çatlak gibi cilt sorunlarına da çok iyi geldiği bilinir. yaralar ve cilt rahatsızlıkları tedavisinde de kullanılabilir. ayrıca saçlara ve saç derisine de çok iyi geliyor. yanık tedavisinde de kullanılıyor ve gerçekten tecrübe eden biri olarak çok iyi geldiğini söyleyebilirim. yanıklarda kullanıldığında yanığın iyileşmesi çok daha kısa sürüyor. vücut direncini de artırdığını biliyorum aleo vera jelinin içinde bulunan çinkodan dolayı.

0

çoğunlukla yanıklara iyi geldiğini duymuştum.hatta bir yakınım önermişti yanık yerine iyi geldiğini söylemişti.bunun yanı sıra kan şekerine,saça, bağırsak florasına, bağışıklık sistemine iyi gelen bir bitkidir aloe vera bitkisi.