0

solunum sisteminde bozukluklar fazlası ile görülür. beslenme bozuklukları olabilir. organ oluşumu yeterli olmayabilir. eksik oluşumlar ya da anormallikler olabilir.

0

genellikle normallerdir çoğunda bir sıkıntı görülmez

0

benim kardeşlerim olmuştu ikiz köveze koydular solunumlarinda sorun yaşanabilir çünkü gelişimlerini tamamlayamadı karı için ayları dolana dek bazen bu kövezllerde yatiriliyorlar bizimkiler yaşamadı ama yaşatan rabbim yasatiyor

0

prematüre bebekler daha onların organları gelişmediği için bir çok sorunla karşılaşabiliyorlar. ama genellikle prematüre çocuklar 18 yaşındaki veya 40 yaş üstü kişilerde daha çok erken doğum meydana geliyor. zaten erken doğum olunca da prematüre bebek olmuş oluyor. yani sorunları beyninde kanamalar olabilir, beslenme yollar çünkü beslenme sorunları olabilir, daha çünkü çok küçükler çok zayıflar diğer bebekler gibi değiller kemik erimesi falan olabilir, nefes alıp vermekte zorlanıyorlar onun için makinaya baglilar. ama işte rabb'im yaşadığını yaşatıyor 6 aylık bir bebek bile doğup yaşadığını bile biliyorum yani makinede bağlı bir şekilde tam 10 aylık olunca ailesi rahat bir şekilde kucağına alabiliyor yani.