1

gucci türkiye'de beşiktaş takımında oynamıştır

0

guti cok kariyerli bir futbolcudur. ülkemizde beşiktaş'a real madrid takımından gelmiştir. guti çok başarılı bir futbol oynamıştır real madridde senelerce futbol oynadıktan sonra beşiktaş'a gelip ükkemizdede cok başarılı bir futbolcu olmuştur. ancak kendisi cok alkol bağımlısıdır. bir ara haberlere çıkmıştı range rover aracıyla alkollüyken kaza yapmıştı öyle hatırlıyorum ancak oyun dışındaki hareketleri bizi ilgilendirmez ben genel olarak guti'nin oyununu çok beğeniyordum özellikle ara pasları ve ortalarıyla çok iyi bir oyuncu olmuştur. besiktaş takımına çok iyi izler bırakmıştır.

0

guti gerçekten türkiye'de oynadığı zamanlar da çok başarılı bir oyuncu olduğunu söylemek. türkiye'de beşiktaş kulübünde bir yıl kadar oynamıştır. guti genel olarak kariyeri oynadığı takımlar arasında da real madrid gibi dünyaca bilinmiş bir kulüp var. kariyeri boyunca gerçekten güzel performans çıkardığını düşünüyorum.

0

guti türkiye'de beşiktaş takımında forması giymiştir eskiden real madrid'dede oynamıştır çok kariyerli bir futbolcudur. ülkemizde ne kadar kaliteli bir futbolcu olduğunu göstermiştir.

0

2010 - 2012 de beşiktaş’ta forma giymiştir 2012 de futbolu bırakmıştır 35 yaşında