0

kesinlikle kılıbık değil kalbi ılık denir ve gerçekten kendini geliştirmiş ve kompleksiz erkek davranışıdır. takdir edilmelidir ama karşı tarafında bunu suistimal etmemesi gerekir.

0

halk dilindr kılıbık denir. ama kesinlikle yanlıştır. çünkü hanım sözü dinlemek sizi her zaman doğru yola götürür.

0

karısının fikirlerini önemseyen, karısını çok seven, değer veren erkek denir ne denecek başka. hanım evladı kılıbık gibi cevaplar doğru değil. çünkü iki insan hayatını birleştiriyorsa birbirlerinden fikir alarak hareket etmeliler ve en doğru fikir hangisiyse ortak payda da buluşmalılar.

1

eşinin sözünü dinleyen erkeklere bence dünyanın en mükemmel adamı denir. ki böyle olması gerekir. sadece bir evlilikte erkeğin sözü geçiyorsa o evlilik olmamış demektir. kararlar ortak alınmalı. yeri geldiğinde eşler karşılıklı olarak birbirlerinin sözlerini dinlemeli.

1

yani hanımı dinliyorsa kötü anlamda olmamalı. çünkü o insanla bütün hayatını birleştirmiş. bazen o dinler, bazen hanımı dinler. böyle şeyler bence artık saçma oluyor.

0

karısının sözünü dinleyen her kılıbık diyorlar da bence çok saçma bir şey yani insan niye karısinin dinlemezsin ki sonuçta onun hayat arkadaşı, çocuğunun annesi yani bence çok saçma bir şey dinleyebilir. onu dinler hayat karşılıklıdır yani ama ben bazı insanları gerçekten anlayamıyorum.

0

hanım evladı denir. ben böyle biliyorum en azından.