0

merhaba öcelikle tabiki günüzde herkez market yogurtları yiyoruz bunun gibi bir çok ürün tabiki farklı markalar var ama kalite olarakda dogru seçimlerde yapariz ama evdeki yogurt kadar olmasada tabiki alıyoruz herkez süt alıp mayalasa ama tutturamaz bence ama bence daha iyi olan marketlerdir bence ama işte en iyisini alamazsalarda uygunlarını alırlar günümüzde kimsenin gücü yetmez.

0

en doğal yoğurt ev yoğurdu bence illaki marketten alınan yoğurtlarin içinde katki maddesi vardır.

0

doğallıkları markasına göre farklılık gösterir. bazıları kaliteli ve yüksek oranda doğalken, bazıları üstündeki kaymak yerine peçete falan koyuyor. marka bazı konularda bu yüzden önemlidir işte

0

bence hiç doğal değildir ev yapımın yerini tutmuyor

0

birçok doktor diyetisyen onları yemekteyse hiç yoğurt yemeyin daha iyi diyor maalesef ki

0

bence hazır alınan sadece yoğurt değil tüm gıdalar doğal değildir heleki şu dönemde bence hiç bi gıdaya güvenmeyin işte bu dogaldır bunu almalıyım demeyin arkadaşında dediği gibi son kullanma tarihi geçiyor ama hala yiyiliyor bence kesinlikle market yoğurtları doğal değildir tavsiye etmem.

0

valla artık market yoğurtları neredeyse 1 ayda geçse bozulmuyor. son kullanma tarihi geçtiği halde bozulmayanına bile rastladım. artık ne kadar doğaldır gerisini siz düşünün.

1

markette satılan yoğurtların özellikle son kullanma tarihlerine dikkat edin.yoğurdun ömrü ne kadar uzarsa bilin ki o yoğurtta daha fazla katkı maddesi var. ancak toplam kullanım ömrü daha kısa olan yoğurtlar doğala daha yakın olan yoğurtlardır.ama yine de dışarıda satılan hiçbir yoğurt da tamamen katkısız olanını bulamazsınız. doğal yoğurt yemek istiyorsak evimizde kendimiz yapmalıyız.

0

bence yeterınce dogal degıldır sonuçta raf omrunu uzatmak ıçın ıçerısıne katkı maddesı koyuluyor ve buda yogurdun kımyasını bozuyor resmen hormonlu yıyecek yemıs oluyoruz