0

asgari ücrete calisiyorum zaten kit kanaat geçiniyoruz birde vergi kesintisi olursa yandık tabikide kesilmemesi lazım aldığımız para maalesef 3-5 milyar değil o yüzden kesilmemesi tarafındayım ve herkesinde kesilmesini istemediğini umuyorum.

0

tabikide kesilmesin zaten az veriyorlar yetmiyor insanlara işçi insan gariptir bunlar hep işcilerin sırtından kazanıyor evli barklı olan insanlar bu sene en az 2500 lira olması lazım ne varsa memura fabrikatöre var devlette işciyle kimse ilgilenmiyor yazıktır günahtır işci bir insan keyfinden işçi olmamıştır maddi durumu kötüdür okuyamamıştır çalışmıştır işci olmuştur bu adam düşmüş oluyor bu düşene bide bunlar vurursa onca insan ne yapsın o yüzden asgari ücretten kesinti yapılmasın bu senede en az 2500 olması lazım

0

şuan verilen asgari ücret kuş kadar zaten. 1603 tl. vatandaş bu paraya geçinemiyor ki işportaya başvuruyor eş dost akrabaya birşeyler satıp ek gelir elde etmeye çalışıyorlar. birde bu aasgari ücretten vergi kesilirse daha beter olur.

0

bence olmamalı çünkü asgari ücret 1603 türk lirası. bu ele geçen parayla evin kirası, evin faturaları, eve girecek yiyecekler sadece pazar alışverişi yapılsa bile bu para yetmiyor. bu paraya bir de vergi eklenince bu paradan zaten hiç bir şey kalmıyor. bu devirde bir evin geçimi en az iki bin beş yüz türk lirası. üstüne birde çocuk varsa bu para üç bin beş yüz türk lirasına kadar çıkmakta.insanlar sürekli kartlara abanıyor ve bunun üstüne parasızlıktan ev içinde bir sürü sorun ve kavgalar çıkıyor bunun gibi sorunların ortaya çıkmaması için belli başlı indirimler uygulanmalı ya da maaşlara zam yapılmalıdır.

1

bence asgari ucretten vergi kesilmemeli, sebebini gelince biz zaten çalışarak devlete olan vergimizi alımızın terini aktarak c veriyoruz ama illaki olacaksa bu ke s inti çok cüzi bir tutat olmalı.

0

hayır kesinlikle olmamalıdır maaşımız neye yetiyor ki zaten

0

elbette olmamalı. zaten kuş kadar maaş alıyor millet. zaten her şeye vergi ödüyoruz. sadece asgari ücretten değil hiçbir maaştan vergi kesintisi olmamalı. biz fazlasıyla devlete vergi veriyoruz.