0

kemal sunal'ın beğendiğiniz değilde beğenmediğiniz diye sorulmalı bence soru. çünkü kemal sunal'ın her filmi güzel diye düşünüyorum. tabi bu benim görüşüm. siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz bilemem. şimdi saymaya başlasam bitiremiyeceğimi biliyorum. hatta sayayım, sakar şakir, davaro, salako, çöpçüler kıralı, bekçiler kıralı, üç kağıtçı, tokatçı, kibar feyzo, hababam sınıfı, süt kardeşler ve dahası. bunların hepsi şimdiki filmlere bin basar.

0

kemal sunalım bir çok filmini severek izlerim özellikle garip, deli deli küpeli, kibar feyzo, şabanoğlu şaban, hababam sınıfı, üç kağıtçı. öğretmen, gülen adam, canın kardeşim, davaro gibi filmleri çok severdi .

0

her filmini çok severim ama deli deli küpeliyi ayri severim.

0

tosun pasa ,kapicilar krali ,hababam sinifi serisi ,koyden indim sehire, benim en sevdigim filmleri ki tum filmleri guzeldir.

0

bütün filmlerini severek izledim ve hepsini en az 15 kez izlemisimdir.

1

kemal sunal ın begenilmeyecek bir filmi olduğunu düşünmüyorum her filmi oldukça başarılı ve her oynadıgı rollerde hakkını fazlasıyla veren sanat dünyasının hiç unutmayacagı bir sanatçılar arasında yüz numaralı adam filmi biraz da afazla sevdiğimi söyleye bilirim ama her filmini hep nerd denk gelsem izlerim o bir usta çünkü mekanı cennet olsun büyük ustanın

1

kemal sunal usta bir oyuncu.
ben onun tüm filimlerini severek ,beğenerek hepsinde hala izlerim yani kendisine allah rahmet eylesin diyorum.

0

şabaniye
sakar şakir
sahte kabadayı
dokunmayın sabanima