2

ülkemizde adalet var mı?

7 cevap
0

adalet her ülkede vardır. bazı mesleklerde olduğu gibi bu meslekte de bozuk insanlar olsa bir genelleme yapamayız ülke de ki yargı sistemi gayet iyi ve güvenilirdir . bazı siyasilerin baskısı göz önüne alınmamalı ve yargı sistemimize her zaman güvenilmelidir.

2

ülkemizde %99 adalet yoktur.. var gibi görüyoruz zira yargı bir kişinin iki dudağının ucunda.. yargıya müdahale edilmediği takdirde var diyebileceğimiz günler dilerim yakında olur.

1

bence adalet sistemi işlemiyor sözde adalet dedikleri şey var türkiye'de 16 yıldır 'da sürüyor kafalarına göre ne zaman eserse o zaman adalet geliyor saçma bir şey.

0

ülkemizde adalet sistemi oldukca az seviyede olmaktadır. bu sistem en basından sonuna kadar baştan yazılıp halka sunulmalıdır. ayrı suclardan ayrı kişiler aynı cezayı alırken birisinin sucu hafif digerinin sucu agır olmasına rahmen aynı seca ile hüküm yerler. bunun doğru bir adalet anlayışı oldugunu düşünmüyorum. cezaevleri haklı,sucsuz,günahsız insanları barındırıyor içerisinde. devletin yetkili kurum ve kişileri tarafından iyice bir ele anınması gereken bir konudur.

1

maalesef yok adam çocuğa istismara bulunuyor görüntüler var ve hakim serbest bırakıyor sonra tepkiler üzerine tekrar tutuklanıyor bu nasıl adalet değil serbest nefes alması bile yasak olması lazım

1

ben oldugunu düşünmüyorum adalet sistemi işlemiyor

1

zenginsen ya da arkan sağlamsa senin için adalet hep vardır. bizim gibi sıradan halk ise biraz adalet için savaşmak,didinmek zorunda kalır.