0

acun ilıcalı ve şeyma'nın boşanması gerçekten insanların kafasını karıştırdı aslında birbirleriyle çok anlaşılır gibiydi zaten kameralarla öyle konuştular anlaşarak boşanıyoruz diye bence aralarında kesin bir şey vardı aldatma gibi bir şey söz konusu diye düşünüyorum.

0

ben zaten kesin boşanırlar fazla sürmez diyordum çünkü zaten alelacele verilmiş bir karardı evlilikleri önceden de zaten evli gibi davranmıyorlardı hiç acun sadece güzelliği için evlendi bence.

0

hep düzeyli bir ilişkileri olduğunu düşünmüşümdür aslında. yakışıp yakışmadıkları tartışılır. ikisi de kendinden taviz vermedi ilişki süresince ve birbirlerinin hayatlarına saygılı gibi görünüyorlardı. ama "istediklerine ulaştılar" yorumlarını da çok fazla gördüm dünden beri. olayın arkasında gerçekten ne olduğunu ikisinden başkası bilemez, onlar yaşadılar. yine de kötü yorum yapılmamalı bence. ikisi de kendi ayaklarının üzerinde durabilen insanlar artık.

1

burada da konu bu demek.. umurumda değil, ülkemde askeri helikopterimiz düşmüş, şehitlerimiz var, acun ve şeyma mı soru olmalı diyorum. haklarında hayırlı olsun.

0

ne diyebilirim ki yani yakışıyorlardi, anlaşıyorlardı ayrılmasalar daha iyiydi kesin bir şey olmuştur ,yoksa boşu boşuna ayrılmazlar.