0

şuan en çok merak ettiğim şey bu siteye yeni kayıt olduğumuz için evde aynı internet bağlantısıyla iki kişi giriyoruz. tabii bu site kurallarında sorun yaratıyor mu onu merak ediyorum. çünkü böyle bir sıkıntıyla karşılaşmak istemem ayrı kişileriz.

0

şu anda en çok merak ettiğim bir şey gelecek ay vizyona girecek olan avengers end game aşırı merak ediyorum çok merak ediyorum neler olacak neler bitecek kimler ölecek çok merak ediyorum daha dün ya da ondan önceki gün 1 fragman çıktı muazzam bir şeydi ilk çıkan fragmandan bayağı iyiydi avengers end game gitmenizi tavsiye ederim ondan sonra en çok merak ettiğim şey uzaylılar var mı 7 tane gezegen var 8 miydi hatırlamıyorum sanırım 7 ve allah bunları boşuna yaratmamıştır herhalde 1 canlı yaşıyordur belki inşallah yoktur ama birde uzaylılarla başımız derde girmesin.

1

cevapsız kalan bir soru kafamda. nedenini öğrenmeyi çok istiyorum ama soramam. sorasım da gelmiyor zaten yanlış anlaşılmamak için. ama bu sorunun cevabını veremedikçe kendi kendimi yiyorum. umarım bir an önce kurtulurum bu sorudan bir şekilde.

0

hayat hep bir şeyleri merak etmek le geçip geçen bir koşturmaca. tek bir şeyi merak etmiyor insan eli ayağı tutuluyor bazen insanın bu soruya verilecek cevap içinde aynı şekilde geçerlidir.

0

en çok merak ettiğim şey , şu an peşinden koştuğum hedeflerin , hayallerin ileride gerçekleşip gerçekleşmediği ancak inancım sonsuz umarım hepimiz hedeflerimize ulaşabiliriz(tabi ki yeterli eforu harcadıktan sonra).

0

şu anda çok merak ettiğim şey elimde parmaklarım eklemlerimde çok ağrı var kaç tane ağrı kesici kullandım geçmedi çok merak ediyorum acaba niye gitmiyor niye ağrı kesici etki vermiyor veya daha öyle şiddetli bir ağırdır dayanamıyorum niye ağrı kesicileri kesmiyor ağrısını.

0

gelecekte beni neler beklediğini çok merak ediyorum. yanımda kimler kalacak, nasıl bir hayat süreceğim gerçekten çok merak ediyorum.

1

ben en çok geleceğimi merak ediyorum. sevdiğimle beraber günleri merak ediyorum evin içindeki.

0

insanların kötülük yapınca ellerine ne geçtiğini çok merak ediyorum.hayır yani hiçbir yararı faydası yok.

0

insanlar neden dünyaya gelmişlerdir ? bunu merak ediyorum

0

herkes nasıl daha çok para kazanabilirim derdinde yani şuanki şartlarımıza bakacak olursak.

0

nasıl zengin olabilirim ? şöminen kenarında viskimi yudumlarken promdan bir nefes çekip kucağımdaki kedimi sevdiğim günleri görebilecekmiyim veya herhangi bir markete yada alışveriş merkezine girdiğimde alacağım ürünün fiyatına bakmadan alabilecekmiyim.

0

şuan merak ettiğim 2 kat kazançın tablosu