0

sıkıla sıkıla zar zor bitirdiğim meslek lisesinin şuan ekmeğini yiyorum. yani elektrik elektronik bölümünü bitirdim ve şantiyelerde elektrikçi olarak çalışıyorum ama öyle herkes gibi hafta sonları 2 gün tatilim yok 1 gün tatil o da çok fazla iş yok ise var ise oda yok. sabah 8 akşam 5 de değil sabah sekizde gidiyorum akşam çıkış saati belli değil bazen bitmesi gereken iş oluyor gece 12 de bitiyor. gece 12 de bitti iş sen yarın öğlen 12 de gel çok çalıştın demiyorlar ama yine sekiz de iş başı bu özel sektörde hiç işçi hakkı yok o yüzden kendinize devlet işi bulun özel sektör ile hayat geçmez.

0

ben şu an meslek olarak bir kafede garson olarak çalışıyorum sabahları sekizde gidip akşamları beşte çıkıyorum ama bu bir meslek olmasa da ben yine de meslek olarak görüyorum çünkü gelen müşteriyi memnun etmek onları ağırlamak en güzel şekilde sunum yapmak bence bir meslektir çünkü herkesinkendisine göre kendisine göre bir el becerisi vardır öğretmenlik doktorluk kendisine göre nasıl bir meslek ve diğer insanların da yaptığı her iş kendisine göre bir meslektir diye düşünüyorum

1

üniversiteyi bitirdikten sonra, ülkemiz için stratejik öneme sahip bir kurumda çalıştım ve emekli oldum.

0

ben ev hanimiyim ama çalışmayı çok seviyorum.malum çocuklar olunca calisamiyorsun ama çalışmayı çok isterdim mesela bir mağaza açmak isterdim ençok.

0

üniversite öğrencisiyim ancak ileride büyük bir aksilik olmazsa siyasete atılmak ya da bir uluslararası şirkette üst düzey yöneticiliğe yükselmek hedefimdir

1

şu anda öğrenciyim imam hatip lisesinde okuyorum ama cep harçlığını çıkartmak için boyacılık garsonluk gibi çeşitli işler de yapıyorum boş zamanımda . genelde hafta sonları boş durmamaya çalışıyorum aileme yük olmamak için .

0

lise yıllarımı saglık meslek lisesinde geçirdim ve liseden lise mezunu hemşire olarak mezun olmuş bulunmaktayım. şimdi atama beklemeteyim. ama özellerde de hemşire niteliğinde görev alabilmekteyim. ama şu an bir üniversitede öğrenci olarak okumaktayım, mezun oldugum zamanda ameliyathane hemşiresi veya da cerrahi tekniker olarak görev alacagım. insallah bir an önce öğrencilikten hemşireliğe gecebilirim.

0

ben üniversite öğrencisiyim ve biyokimya okuyorum.nasipse ileride biyokimyager olacağım.

0

en sevdiğim işi yapıyorum ev hanımlığı. dolu dolu geçiyor günüm.

0

herhangi bir meslekte çalışmıyorum çünkü ev hanımıyım ben.