0

takıyorum hatta sürekli olarak değiştirdiğim 6 kılıfım var sürekli değiştiriyorum hiç takmamaktan daha iyi olduğunu düşünüyorum ve kullandığım kılıflarda marijinal olduğu için arkadaş ortamlarında cidden dikkat çekiyor.

0

telefonuma kılıf kullanıyor muyum evet telefonuma kılıf takıyorum çünkü benim için malım biraz değerlidir o yüzden özellikle telefonumda herhangi bir çizik mizik olduğu zaman ben böyle kafayı yiyecekmiş gibi oluyorum hayatta telefonumda en küçük bir çizik bile olmasına katlanamam o yüzden de bazen ister istemez olsa elimizden düşürebiliyoruz hem ekran koruyucusu hem de kılıf şeklinde kullanıyorum çünkü bilmiyorum ben temiz kullanmayı çok seviyorum o yüzden kişiliksiz olacak benimki de kılıfını bile en küçük bir çizilme olsa kılıfımı bile değiştiriyorum yani bu şekilde ben asla böyle telefonumda hiçbir şey olmayacak o yüzden kılıf kullanıyorum evet ekran koruyucu da kullanıyorum

0

evet takıyorum gerekli birşey olduğunu düşünüyorum.cunki telefonu koruyor.bu arada çok şirin ve tatliş telefon kılıfları var umarım bende en yakın zamanda kızlarımın resminin olduğu bir telefon kılıfı yaptirabilirim.

0

evet, telwfonumda kilif kullaniyorum. silikon kiliflardan kullaniyorum. kaakli olanlar biraz kalin geldigi icin surekli isinmasini sagliyor telefonun.. telefonu aldigim ilk gunden beri takilidir kilifim. cikarmisligim yoktur. telwfon hediye gelince daha bir ihtimamli davraniyorsun.

0

evet takıyorum kırılmaz cam da takıyorum çünkü telefonda herhangi bir çizik ya da kırık olsa telefon tamamen güzel görüntüsünü kaybedecek ve herhangi bir düşme anında çok fazla zarar görebilir malum telefon fiyatları da çok yüksek olduğu için koruma amaçlı hem kılıf hem kırılmaz cam kullanıyorum.

0

hayır takmıyorum bana göre zor geliyor .

0

takmıyorum aslında cidden takmam gerekli ama takmıyorum

0

takıyorum ama bir yararı olmuyor gibi :)

0

takiyorum ve takmayanlara da tavsiye ederim kesnlikle telefon icin tam bir koruma kalkani sagliyor

0

evet ben telefonumda silikon bir kılıf kullanıyorum. kullanmamın sebebi telefonumun arkası camdan olduğu için çizilmesinden korkuyorum. zaten bir sürü çizikler oldu. daha fazla olmaması için neredeyse hiç silikon kılıfımı çıkarıyorum. ayrıca koruyucu ekranda kullanıyorum.

0

takıyorum, hatta şu anki kılıfımı kimse beğenmese de ben baya seviyorum. arkasında hap kapsülleri gibi kapsüller var, o kapsüllerin içinde de küçük oyuncak insanlar var renkli renkli. ne var yani bence çok anlamlı. kimse anlamıyor mu bunu? arada sinirlendiğimde kapsülleri insanlarla beraber yutasım geliyor.

0

arada takıyorum arada nefes alsın diye çıkarıyorum. ama kılıfsız kullanmak nedense daha çok hoşuma gidiyor.

0

ben takıyorum. takmadığımda düşürürsem telefonun kenarında izler kalıyor ve o hiç hoşuma gitmiyor o zaman

0

evet takıyorum daha kullanışlı oldugunu düşünüyorum kılıf olmadıgı zaman elimden kayıp duruyor telefon

0

hayır takmıyorum bu benim için annelerin yeni aldığı koltuğa örtü sermesine benziyor.