0

yaşanmamasının sebebi her anlamda elinin altında imkanın fazla olması. düşünce yapısı itibariyle nasıl olsa instagram var o olmazsa ordan yenisini bulurum mantığı var. eskiden internetin olmadığı zamanlarda insanlar birbirine bir mektup verebilmek için saatlerce yol gidiyordu ya da türlü problemler yaşıyordu. şimdi bir mesajla ayrılanlar bir mesajla sevgili olanlar var. yani teknoloji insanların içine bir maymun iştahı soktu ve sonu hiç iyi bir yere gitmiyor.

0

ülkemizde hala temiz ve saf aşklar yaşanıyor. tabi eskiye oranla daha düşük denile bilinir ama hala var yani. şimdilerin gençleri aşk denildiği zaman ya cüzdanı yada yatak odasını düşündüğü için aşklar o kadar saf ve temiz değil.

0

sıkıntı çok fazla şıp sevdi olunulması ve fedakarlıktan kaçmaya çalışılması bence. çünkü bir bakıyorsun bu gün ahmet yarın mehmet olmuş. bunun nedeni biraz da hatta fazlasıyla medya tabi ki ki bu benim görüşüm aksini düşünenler olabilir. ama gençler diziler de ne görürse yapmak da bu da aşk bırakmıyor. yeni jenerasyon feci şekilde geliyor.