0

çukur dizisinde rol alan idris karakteri rolğnğ oynayan oyuncu ercan kesaldır. ercan kesal aynı zamanda doktordur özlel hayatında ve çok başarılı bir oyuncudur.

0

idris koçovalı dizisini canlandıran oyuncu ercan kesal dır.

0

çukur dizisinde koçovalı idris karakterini canlandıran kişinin gerçek ismi idris kesal'dır.

0

çukur dizisinde koçovalı idris' i canlandıran oyuncu içerde dizisinde köstenceli karakterini canlandıran ercan kesal'dir. gerçek mesleği doktordur.çok başarılı bir oyunculuk sergiliyor bana göre oynadığı her filmde veya dizi de adından söz ettirmiştir.

1

zamanın büyük kabadayılarından olan ve ortalığı kasıp kavuran gençliğinde çok can yakmış adam gibi adam namideger idris kocovalinin gerçek ismi ercan kesaldir.

2

çukur adlı dizi show tv ekranlarında her pazartesi akşamı yayınlanan ve aynı zamanda reyting rekorları kıran başarılı bir ay yapım projesidir.haliyle de oyuncu kalitesi çok iyi oluyor.cukur adlı dizide ise idris koçovalı karakterini ercan kesal adlı oyuncu canlandırmaktadır.
idris koçovalı:dizide çukur adlı mahallenin bir zamanlar babası iken oğullarının ve başka kişilerin planlarıyla çukurdan gönderilmesiyle çukuru kaybetmiştir.ve su an (ikinci sezon) mahalleyi kara kuzular denen bir çete ele geçirmiştir.idris koçovalı 'nın oğulları (yamaç koçovalı, cumali koçovalı,salih koçovalı;namı diğer vartolu sadettin) çukuru geri almaya çalışmaktadır.