0

geçen yıl ilk günü sevdiğimle geçirdim. bu yılda öyle yaparım sevdiğimle birlikte vakit geçiririm.

0

yeni yılda genellikle evde olurum.ailecek evde toplarınız.arkadaşlarımda gelir hep beraber otururuz.herkes evinden yada dışardan alıp getirir.ilk önce yemek yeriz sonra oturma odasına geçer televizyonu açarız ve meşhur yılbaşı eğlencesi tombala başlar.tombalayı kazanana yirmi lira ödül veririz.

0

ben ilk önce yeni yılda çok güzel yemekler yaparım. dolmasından tut karnıyarıgina kadar yani çeşit çeşit yemekler yapıyorum. pastamı da alırım. öyle kutlama gibi bir şey değil sadece o gün yılbaşı diye ben evde eşimle, oğlumla geçiriyorum. zaten yılbaşını bekarken de annemle, babamla, kardeşlerimle geçirirdim yılbaşını annemden öyle gördüğüm için evlendikten sonra da ben öyle yapıyorum artık yani ilk gün yemek yapıyorum ,eğleniyorum eşim ve çocuğumla bu kadar başka bir şey yaptığım yok zaten bildiğim kadarıyla yılbaşını müslümanlar kutlamıyor onun için ben de kutlamıyorum.

1

yeni yıl yeni umutlar demektir. herkes yeni yıla girerken hayallerinin ve umutlarının gerçekleşmesinin temennisi ile geceyi noktalar. ama ertesi gün hayaller hayal olarak kalır çok kişi için ve hayatın acımasız sureti kendini hissettirir..

0

vallahi sizi bilmem ama 2019 benim için çok başka geçecek. allah izin verirse eğer bu sene mutlu olmak ve kaliteli bir sene geçirmek için elimden geleni yapacağım. size bir tavsiye olarak söyleyeceğim tek şey geçmiş senelere odaklanarak, geçmiş senelerde yaşadığınız şeylere bağlı kalarak 2019 senesini kendinize zehir etmeyin. geçmişi bırakın ve anı yaşayarak hayatın tadını çıkartmaya bakın. bu hayat üzülmek için çok kısa mutlu olmak için çok uzun bunu unutmayın.

0

yeni yılın ilk günü resmi tatildir. bir çok insan ama çalışmak zorunda kalacağını biliyorum. yani birçok insan ekmek parası çalışacaktır.