0

türkiye için kesinlikle antalya şehrimizi tavsiye ederim. çadırınızı alın ve antalyaya yola koyulun.ve denizin kumun tadını çıkartın derim. aydın didimde iyidir mesela orayada gidebilirsiniz.

0

tatil çok önemli bak tatil yapmak için yetkiniz yok.tatile gideceğim için de uygunsa bu arada ben sana haber veririm.

1

tatil yapmaktan kastınız yaz sezonu ise, bu konudan markalaşmış 3 ilimiz mevcut. bu illerimiz antalya, muğla ve izmir'dir. markalaşmaktan kastettiğimiz gerek turizm tesisi ve turizm olanakları, gerekti tarihi ve doğal ziyaret noktalarındaki seçenek çokluğuyla ön plana çıkmaktadır. örnek vermek gerekirse antalya ilimiz yaz sezonunda ziyaretçi ve turist ağırlama yatak kapasitesi ile muazzam düzeyde bir seçeneğe sahiptir. gerek her şey, yarım pansiyon, tam pansiyon ve ultra herşey dahil seçenekleriyle her talebe hizmet verebilecek turistik tesisleri mevcuttur. bunun yanında doğa sporları ve doğaya dönüş ziyaret seçenekleriyle de bir hayli seçenek sunmakta.muğla ilimizin ise bu konuda en çok imkana sahip ilçesi bodrum ilçesidir. izmir şehrimiz ise genel itibariyle yerli turiste dönük hizmet sunmakta. eğer ki doğa ile iç içe bir tatil düşünüldüğünde ise tercihin çoğunlukla karadeniz bölgesi oluyor.bunun haricinde doğal ve tarihi özellikler ile ön plana çıkan markalaşmış turistik bölgelerimiz mevcut bazı illerimizin. bu konuda ürgüp ve göreme'deki peri bacaları ile nevşehir ilimiz örnek gösterilebilir. şahsi tatil tercihim ise denizin en güzel haline sahip olan antalya şehrimizdir yaz sezonunda. kış döneminde ise imkanım olursa bolu civarını özellikle abant civarını tercih ederim. her iki yerde insanı gerçekten dinlendirip, tazeleyip, yorucu şehir hayatına döndüğünde uzun süre süren enerji ve motivasyon sağlıyor.

0

tatil yapacak param olursa özellikle safranbolu,karadeniz kıyılarına gitmek isterdim.herkes antalya muğla ve ilçelerini söyler ama ben oralarda bayağı bulundum.artık görmediğim yerlere gitmek isterdim.

0

insanların kendi seçimlerine göre bu yerler farklılık gösterebilir kime yeşillikler içinde tatil yapmayı severken kimisi yurtdışına çıkar kimisi deniz kenarında tatil yapmayı sevebilir benim için tatil ailemle akrabalarımın bulunduğu yerlere gitmek demektirtabii ki arada farklı yerlere de gittiğimiz oluyor bunlar çoğunlukla deniz kenarı olan şehirlerimiz oluyor

0

valla değişiyor bazen sakın yerler bazen hareketli sakın istersem kuşadası agva falan hareketli düşünürsem alanya antalya izmir tarafları genelde tercihimiz olur

1

tatil yapmak, bu tatil için seçim yapmak.. ? param varsa düşünmeden sıkıntısız harcayabileceğim benim tercihim hiç gitmediğim yeni yerlere gitmek olurdu. deniz kıyısı, keşfedilmemiş koylar..
sessizlik ve huzur bulabileceğim kıyılar olurdu.

0

ben en çok izmir ve antalya illerinde tatil yapmayı tercih ediyorum. havası ve denizi temiz olduğu için içimi acıyor. özellikle antalya'nın kaş ilçesinde gerçekten tatil bir başka oluyor.

0

tatil yapmak için antalya, izmir, alanya, kuşadası, bodrum, aydın, denizli illeri tercih edilebilir.