0

hayır anlasılamaz zaten genelde her konusma kaydedilir .

1

günümüzde teknoloji bu kadar gelişmişken anlayabileceğimizi sanmıyorum. zaten elimizdeki akıllı telefonlarla bir çok uygulamada bunlara izin vererek, dinlenmeyi ve izlenmeyi göze alıyoruz bence. zaten basit bir uygulamayla görüşmeler kaydediliyor artık. bu kadar kolaylığın, böyle dezavantajları da var işte, teknolojinin cilveleri.

0

azda olsa anlaşılabiliyor çünkü sesimiz bize geri geliyor sanki karşı tarafın hoparlörü açıkmış gibi ya da ses anlaşılmamaya başlıyor.sesin anlaşılmama sebebi şebekedende yorumlanabilir ama sesin geri gelmesi bence dinlenmiş gibi oluyoruz .

0

dinlenip dinlenmediğini anlamak için telefon çaldığında konuşurken sesi size geri geliyorsa telefonunuz dinleniyor demektir konuşmalar kesilir arada ses farklı sesler gelebilir

0

eğer telefon dinleniyorsa sesini size genelde geri dönmeye başlar.oraya farklı sesler karışır ve kesintiler ile yankılanmalar yaşanır.

0

evet telefonlar dinlendiği zaman anlaşılır. daha önceden başıma geldiği için biliyorum. mesela sesler kesintili gelmeye başlar ve araya başka sesler veya tizler girmeye başlar. bir anda telefonlar kapanmaya ve görüşler son bulmaya başlar. sesler geç gider ve size de geç gelmeye başlar. yani biraz dikkat edersiniz çok rahat anlaya bilirsiniz