1

bir parti verecek olsanız bu ne için ve nasıl olurdu?

Bir parti verecek olsanız bu ne için ve nasıl olurdu?

6 cevap
0

parti vemek isteseydim evde 5 6 kişilik grup halinde parti verirdim tabi güvendigim kişileri cagrırdım güvenmedigim insan bir şey calabilir cünkü.

0

eğer bir parti verecek olsaydım bu parti nikahımda n sonra arkadaşlarımla birlikte nikahı mı kutlamak için vereceğim bir eğlence partisi olurdu. allah izin verirse hala öyle yapmayı düşünüyorum. nikahım olduktan sonra sadece arkadaş ortamıyla ve bizimle gelmek isteyen ailemdeki insanlarla bir eğlence mekanında parti vererek kutlamak istiyorum. bu benim her zaman hayalimi olmuştur. umarım bir gün gerçekleşir.

0

sadece oğlumun doğum günü için mesela parti verirdim.. ve zaten verdim de 1 yaşına yeni girmişti. herkesi de çağırdım yani evde süslemiş tim en azından anıları olsun büyüdüğünde gösteririm ,diye ve büyüyene kadar da zaten doğum gününü kutlayacağım yani partisinde yapacağım sonuçta ilk oğlum benim ilk göz ağrım onun için her şeyi yaparım.

1

en fazla doğum günüm için bir parti veririm. her şeyi parti yapmak gibi bir alışkanlığım yok. tabi büyük bir organizasyondan bahsediyorum. yoksa kuzenlerle toplanıyoruz kuzen partisi, kızlarla toplanıyoruz kızlar partisi, yatıya kalmak için toplaşıyoruz pijama partisi :)

amaç aynı eğlenmek ve birlikte güzel zaman geçirmek.

0

hayatımda sadece bir kere parti verdim. bunun nedeni özgürlüğüme kavustugum için verdiğim bir partidir.

0

bekarlığa veda partısı olurdu ama o gun gelirse yaparım belkide yani dusunuyorum aslında