0

bence doğum günü hediyesinin manevi değeri fazla olmalıdır tabi ki bütün hediyelerin bir maneviyatı olmalı ama doğum günü hediyesi daha özel daha kişiye ait bir şey olduğu için ona ait ona özel bir şey olmalı diye düşünüyorum çünkü o gün onun günü onun doğumu

0

doğum günü hediyesi bence öyle pahalı falan olmasına hiç gerek yok almaya bile hiç gerek yok ama insanlar özeniyorlar ve eskiden beri böyle gelmiş o yüzden pahalı hediyeler almaya çalışıyorlar aldıkları hediye ne kadar pahalıysa o kadar o kişiye ne kadar değerli olduğu anlamına geliyor ama bu çok yanlış bir düşünce o yüzden pahalı bir hediye almaya gerek yoktur onun için küçük ve özel birşey olması gerekir.

0

doğum günü hediyesinin pahalı olması şartı yoktur.yeter ki hediye aldığınız kişi o hediyeyi özel bulsun, düşünüldüğünü ve değer verildiğini hissetsin. pahalı hediyelerden güzeldir elbet imkanınız varsa.hediyeyi değerli kılansa sizin ons yüklediğiniz anlam, kattığınız hislerinizdir.örneğin, çiçek almak güzeldir ama siz doğum günü için çiçek aldığınızda kişi papatya seviyorsa onu almak daha fazla anlam yükler hediyeye. sevdiği küpeler şekillinise, siz sade alırsanız daha az kıymet bulur hediye aldığınız kişinin gözünde.