0

çene estetiği operasyonu çenenin görünüşü bozuk olduğu zaman ya da çenenin yamuk olduğu zaman estetik bir operasyonla çeneyi düzeltir eskiden daha güzel bir görünüme ve yapıya sahip olur.

0

çene bozukluğu bir kere görsel olarak da kötü bir şeydir hani öne doğru çene veya geriye doğru çene çene çıkıklığı gibi istedikleri çok fazla görünen bir şeydir istedik ama yatları zaten kişinin dış yüzünü değiştirmek içindir öncelikle tabii ki de sağlık geliyorsa o başka çene daha böyle hani of oyun fut 100 dediğimiz gibi ince uzun hale getiriyor ya tabi size bağlı diş yapınızdan kaynaklı çene sorunları da oluyor dişten içiçe girmesi ayrık olması gibi dur buda özgüven eksikliğine yol açıyor çene estetiği ile çene yamukmu orantısız çene de sahip olan kişiler için uygun çene estetiği dahas uygulanıyor bir çok insan da bu şekilde çene estetiği tedavisi olduğunu biliyorum benim arkadaşımda var ameliyatlar üç ile 5 saat arası sürebiliyor bayağı ağır bir operasyon yani ben biliyorum benim arkadaşım bir çok yere özel olsun devlet olsun bir çok hastaneye gidip çenesini düzelttirmek isticez biraz dışa doğruse ben o çocuğu hiç 100 dişleri görmek çok altları görüyorduk yat daha sonrasında hiçbir doktor bu yükün altına giremem demiş çünkü çok ağır bir operasyon hem pahalı hem ağır bir operasyon yani yaptırmak için hem maliyetli hem de yaptığını bu zor buluyorsun çünkü herkes yapamaz ayrı bu çene konuşmayı konuşmayı etkiliyor yeni yeme içme bozukluklarına etkiliyor diş kökü yüzünden oluşan kitaplar falan o yüzden sıkıntı bir işlem

0

çene estetiği ile estetik cerraha başvuran hastalar, çene yamukluğu, orantısız (büyük ya da küçük) çenelere sahip kişiler için uygun çene estetiği tedavisi uygulanarak sorunlardan büyük ölçüde kurtulabilirler. bunun yanında kekeme problemine de zaman zaman sorunların çene estetiği ile çözüldüğü bilinmektedir. diş ve diş eti hastalıklarında da çene estetiği sıkça kullanılmaktadır.

0

çene estetiği için ısınması veya çevresinde bulunan her türlü bilgi belge doküman tavsiye edilir çene rahat hareket eden bir fırsattır onun için değerlidir ne kadar çok olursa okadar iyi olur denemeye değer bir fırsattır onun için değerlidir çene estetiği nasıl ki önemli ise bütün bu gibi durumlarda ayrıca bir fırsattır

0

çene daha ince ve uzun hale getirilebilir tabi bu durum sizin isteginize bağlı ayni zamanda çenede diş yapisindan kaynakli sorunlarda olusabilir.cene geri cekilir dişler düzeltilir. ve duzeltilmedigi zaman gercekten öz güven eksikligi gibi psikolojik faktorler doğabilir.

0

sivri olan bir çeneye sahip iseniz bunu basit bir operasyon ile düzelttirebilirsiniz tabi bunu yaptırdığıniz doktorda baya önemli çünkü haberlerde çoğumuz görüyoruz işini bilmeyen estetik doktorları yüzünden kötü sonuç alan çok hasta var ucuz diye tercih ediliyor ama sonucu baya kötü oluyor bu amaliyatlarin bu yüzden böyle bir operasyon gerceklestireceksen paraya kiyip bilinen iyi bir doktora olmak daha iyi bir sonuç verir

0

çene estetiği günümüz de en yaygın şekilde yapılan estetik ameliyatların başında gelmeye başladı. öyle ki her zaman revaşta olan burun estetiği ameliyatını bile geride bıraktı desek yeridir. şimdi gelelim bu ameliyatla ne gibi sorunları geri de bırakıyoruz yada bırakmak istiyoruz. öncelikle yüzünüzü istediğiniz gibi küçültme şansına sahipsiniz. yani artık o sürekli makyaj hilelerine başvurmak zorunda değilsiniz. bir ameliyatlar yüz oranlarınız istediğiniz ölçülere gelebilme şansına sahip. tabii iyi bir doktorunuz varsa. öncelikle bilinmeli ki bu tür estetik ameliyatlar da doktor çok önemli sonuçta bunu bir geri dönüşü yok. yüzümü istediğim boyutlara getireyim derken yüzünüze bakılmayacak bir hal de alabilirsiniz.

0

çenesinin görünüşünden memnun olmayan herkes uzman bir doktordan yardım alarak estetik yaptırabilir görünüş olarak yüzde orantılı olmalı yemek yerken sıkıntı yaşamamalı

0

çene estetiği genellikle tel tedavisi ile de yapılabilir. örneğin çenesi önde veya arkada olanlar dişlerine tel takarak bu sorunu giderebilirler. estetik herzaman güzeldir. güzel görünmek için yapılır ve tavsiye edilen bir davranıştır. ama böyle bir şey de var her şeyin doğal olanı güzeldir.

0

estetik ameliyatlar kişinin dış görünüşünü düzenlemek için yapılan çeşitli operasyonlardır. bu operasyonlar sonucunda kişinin çeşitli organları düzeltilerek fiziksel özellikleri iyi hale gelir.ancak bunun yanında estetik ameliyatlar belli kesimler tarafından tamamen kabul görmemektedir.
çene ameliyatı estetik ameliyatlar arasında yaptırılması en güç ameliyatların başında gelir çene ameliyatı insanın yüzünü tamamen değiştiren bir ameliyattır.bu ameliyat ile oval yüz hatlarına sahip olma ihtimali daha çok artar.bu ameliyat 3 ile 5 saat arası sürebilir.ve oldukça meşakatli bir operasyondur.

0

çene egriligi, çene yamuklugu, çene nin önde olması gibi estetik açısından kusurlu olan sorunlar düzeltebilir.

0

çenesi önde olan kimseler zaman zaman yemek yerken ağrı ve acı hissediyorlar çene ameliyatı olarak bu sorun ortadan kaldırılabilir ancak insanın sıfatı değişiyor bu ameliyat sonrasında diye düşünüyorum.

0

alt çene dışa doğru ise güzel bir görüntü vermiyor şahsen. operasyon ile dışa doğru olan çene iç tarafa doğru düzeltilir. yemek yemede konuşma şeklinde dış görünüş de düzeltilebiliyor yapılan operasyon ile.

0

çenenin ileride ve geride olması durumunda ileri yada geri alınıp düzeltilebilir, köşeli olan çenelerin botoks işlemi ile düzeltilme işlemi yapılabilir böylece çene oval görünümüne sahip olur, diş gıcırdaması sorununda geçebileceği belirtilmektedir.

0

efhjalskjsa dlaksjhfkas oiupwqu lkjasl;dj;lkajs pi[idopoidlksaj aslkjsu;llksjskd jd;loqpoq

0

çenemiz çok önemli bir parçadır yüzümüzün çünkü yüzü bir bütün halde tutan bir şeydir yani bir anlamda tutucu görevi yapıyor bu nedenle çennemiz vücudumuzun yapı taşları arasındadır çennemiz çiğneme gibi bir çok işi yapabilen bir şeydir yani çok fonksiyonlu bir şeydir çene estetiği ise insanların bence güzellik için doğru bir seçim olabilir ama belkide hayatınız yanlışınıda yapmış olabilirsiniz çünkü çene önemli bir vücut parçasıdır bununla birlikte yapicaklari bir hatalı şey müdahale ile hayatınızı alt üste getirebilirler yani o yüzden ama güvendiğiniz bir yer ise bence yapmanızda sakınca yok çünkü zaten bu işi yapan deneyimli bir kolay kolay hatta yapmaz ama her ne olursa olsun önemli olan dağlıktır o yüzden bu amilyatı yaptırmak tartışma konusu olabilicek bir şeydir evet yakışıklı olabilirsiniz ama bir kalıcı bir hasar yapsalar emin olun çok pişman olursunuz tabiki sizin seçiminiz tabi ben sadece öneride bulunuyorum sizin için bir anlık kararla ile hayatınızı karartmayın.

0

çene estetik operasyonu geçirmek isteyen insanlar çenelerinde oluşan kayma yüzünden konuşma bozuklukları yeme içme bozuklukları çekerler.çene cerrahisi olmak uzun bir uğraş ve egitimin sonucunda olur dikkatle seçilen bu cerrahlar hastalarında yaptıkları operasyonun hastanın hayatını dogrudan etkilediğini gözardı etmemelidir.çene kayması doğuştan veya daha sonradan kaza yoluyla oluşmuş deformeler olarak sınıflandırılabilir ayrıca damakta diş kökü kalması ve diş kökü yüzünden oluşan iltihaplanmalar diş cerrahi uzmanlarının tedavi alanına girer ve devlet destekli yapılan bu operasyonlarda teknolojik tıbbı malzemelerin kullanımıyla doğrudan veya dolaylı olarak başarı sağlanır.

0

en başta çene yapısı çene ağrısı konuşmak yani kekemeliğe iyi gelir yemek yeme yani çiğneme sorunu giderir

0

bu çene estetiği adını verdiğimiz operasyon yanlışlıkla ısırma,yüz uyumu,güzel bir çenesi olmak isteyenler için yapılır.çiğnemede zorluk çekenler için ikiye ayrılır ama detaylarını bilmiyorum

0

çene kaslarında ağrı sorunları olabilir, yeme içme problemleriolabilir,görüntü düzelme olabilir.