0

burun estetiği ben de çok yaptırmak istiyordum burun estetiğini çünkü günümüzde çok yaygınlaştı burun estetikleri tabii ki özellerde daha pahalı burun estetiği fiyatı normal devletler'de daha da uygun tabii bazıları kulak burun boğazcı yaptırıyor bazıları ise estetik uzmanlarına yaptırıyorlar ve plastik cerrahları ben gidip burnumu sordurdum da devlette yani devlet hastanesiydi o zaman bana 3000 civarında bir fiyat söylediler tabii ki bu devlet olduğu için 3000 özelde ise bunun 6500 olduğu söylendi ama tabii ben de burun kemiği kırılması yoktu sadece hafif bir toparlatma olduğu için uygun olacağını söylediler ama ne olursa olsun burun estetiği sonuçta dediğim gibi ben gittiğimde hatta fotoğraflarımı bile çektirdim ama sonradan vazgeçtim herhangi bir sıkıntı olur diye bana o zaman 3000 tl istedi doktor ben 3000 tl vermedim o yüzden yaptırmadım çünkü bana fiyat biraz düşük geldi düşük geldi içinde pek sağlıklı olduğunu düşünmüyorum çünkü benim arkadaşlarım aynı kişiden yaptırdılar burunlarında düşme gördüm yani bunlar alt kısımlarında düşmeler yaşandı o yüzden o yüzden özel hastaneler daha iyi bence ama onlarında fiyatları yüksek dediğim gibi 6500 7000 civarında oluyor böyle yani

0

burun estetiği oldukça maliyetli ve pahalı bir işlemdir. günümüzde 5 bin civarı bir rakamlarda başlangıç gösterebilir.

1

maşallah burun estetiği de araba fiyatinda:)ben de yeni öğrendim. sanki bana yeni burun yapıp takacaklar. burnum kemerli , kirik .neyse aman o kadar veremem öyle dursun.

0

burun estetiği ücreti 6-7 milyar civarındadır

0

ben kendim nekadar olduğunu bilmiyorum ama tahminimce en az 1000 tl en çok 5.6 arası olabilir

0

teyzen falan ameliyat olacaktı. işte burnundan estetik yani 2018'de 6 milyardı şu an altı buçuk milyar olmuştur. çünkü her sene 500 tl artıyor dediğim gibi altı ,altı buçuk milyar civarında.