0

gaziantep’in ünlü baklavacısı kahraman ustanın oyuncu erdal özyağcı kızı nazlı oyuncu nehir erdoğan ankara’da üniversite eğitimini bitirip gaziantep’e memleketine geri dönüş yapmıştır. kızlarını özlemle hasretle bekleyen aile çok mutludur. ama nazlıyı bir sürpriz bekliyordur. kahraman usta babası kızının evliliği için ortağı olan ökkeş ustanın oyuncu zeki alasya oğlu kadire oyuncu engin akyürek e söz vermiştir nazlı buna karşı çıkar ve burda başlar herşey 12 kasım 2004 de yayınlanan dizi 106 bölüm olan macerasını 15 haziran 2007 tamamlayarak final yapmıştır

0

yabancı damat dizisi gerçekten başarılı bir dizi olduğunu söylemek istiyorum. eskiden genel olarak milletin hep izlediği bir dizi ağzına dolaşan bir dizi haline gelmişti. yabancı damat dizisi 15 haziran 2007 tarihinde final yapmışlardır ve bütün izleyicileri aslında şaşkınlığı uğrattıklarını düşünüyorum.

0

yabancı damat dizisi ilk çıktığında izlemekte olduğum dizilerden biridir. ancak daha sonradan bana göre diziyi bozdular ve izlenme oranları baya düşmüstür. yabancı damat dizisi 15 haziran 2007 yılında final yapan başarılı bir disi olarak aklımızda kalmıştır. suan eskisi kadar güzel diziler çıkmıyor eskiden şunumu izlesem şunumu derdik her gün çünkü günde iki adet çok iyi dizi çıkardı.

0

yabancı damat dizisi 15 haziran 2007 tarihinde final yapmıştır.