0

kesinlikle avatar 2 çıksın istiyordum ve oldu 2020 de vizyonda

0

ölümcül makinalar, şehirler büyük metal yıllarından oluşmuştur, bunun içerisinde insanların çalışması için alanları oluşturulmuş bir film. tabii bunları geliştirdikçe daha iyi bir şehir inşa ediliyor. sürekli şehirler hareket ederek daha küçük şeyleri yutuyor, yani oradaki insanları kendilerine çalıştırmak için alıyorlar ve topladıkları bu şehirlerdeki metal parçalar kendi şehirlerini geliştirmek için lazım oluyor. buradaki kızın annesini öldüren büyük şehirdeki adam, yani bunların ikisi arasında olan ilişkiyi anlatıyor bu film. adı ölümcül makinelerdir. bu filmin ikincisinin çıkmasını çok istiyorum. bunun yanında karayip korsanları altının daçıkmasını istiyorum. çünkü karayip korsanları seri olarak çok güzel bir filmdir, ilk bölümündeki ustalık daha sonraki bölümlerinde de aynı şekilde yansımıştır. bu yüzden karayip korsanları keşke her ay çıkan bir dizi gibi olsa da hep izleyebilsek.

0

ben de cennet mahallesi dizisinin tekrarı olması lazım diye düşünüyorum. yani olunca 2. sezonu çıkmasi lazım gerçekten de başarılı bir diziydi ve severek izliyordum. şu anda bile tekrarları var halada izliyorum.

1

yukarı da ki arkadaşa bende katılıyorum. aile arasında filmi kesinlikle bana göre 2. çıkmalı. zaten gişede 5 milyondan fazla izlenme yakaladıklarından dolayı bu olay gerçeğe dönüşecektir 2019' da. aile arasında filmi emin olun her saniyesinde gülebileceğiniz, eğlenebileceğiniz bir film. izlediğinize pişman olmazsınız. demet evgar ve engin günaydının harika oyunculuğu, senaryosunu gürse birselin yazdığı ve bana göre son zamanlarda ki en keyifli komedi filmi olan aile arasında filminin 2. serisini merakla bekliyorum

1

aile arasında filminin 2 ncisi çıksa yine keyifle izlerim diye düşündüm. nedense ilk aklıma gelen bu türk filmi oldu. gülse birsel'in eğlenceli komedisi. belki de gülmeye o kadar ihtiyacımız var ki bu günlerde.. ondan olsa gerek..