0

kadınlar ergenlik çağında erkeklere göre daha uzun olurlar olurlar daha sonra erkekler bizi gecer.istisna bir durumda bazı kadın erkeklerden uzundur. o cinse ve bir değişir. fiziki ortama göre değişir bu durum çünkü yaşanılan yer ve genetik bunda etkilidir.

0

kimisi genetik olduğu için kısadır.ama bana göre fazla fiziksel hareketin içinde olmadıkları için kısa diye düşünüyorum.erkekler çalıştığı için durmadan bir etkileşimin içindeler ama kadınlar öyle değil genelde evde oturdukları için fazla aktiviteleri yok.

0

erkekler ve kadınlar yaratılışından dolayı farklı fiziksel özelliklere sahiptirler bir erkeğin ya da bir kadının şurası neden uzun ya da şurası neden kısa çok yanlış bir tabirdir insanlar fiziksel özelliklerine göre kesinlikle yargılanmalıdır �nsanların ruh özellikleri her şeyden daha önemlidir kadınların erkeklere göre daha kısa olmasının temel sebebi çok eskilere dayanmaktadır erkekler yaşamlarını devam ettirebilmeleri için avlanmaya eşya toplamaya ve birçok göreve gittikleri için fizikleri daha dayanıklı hale gelmiştir ve bu da yanıklara sonucunda kadınlara kıyasla daha güçlü dinamik bir halde olmuşlardır