1

ilk pikniğe ailemle gitmişimdir muhtemelen hatırlamıyorum. sonrasında okul gezilerinde de sıklıkla pikniğe gittik. şimdi de arkadaşlarla fırsat buldukça gitmeye çalışıyoruz. gerçekten çok iyi geliyor doğayla iç içe olmak.

1

daha önce akrabalarimla baraber pikniğe gittim. mangal falan yaptık, afiyetle yedik:)yani piknik vs güzel ama ben kış insanıyım, soğuğu seviyorum. tabi çok aşırı soğuğu değıl. bana ya kış mevsimi olucak, ya da sonbahar mevsimi olucak. yaz mevsimini sevmediğim için piknik vs güzel olsa da bana uymuyor ne yalan söyleyeyim.

0

gitmez olurmuyum hiç o kadar çok gittim ki . arkadaşlarımla beraber giderdik pikniklere . neredeyse her hafta hatta bazen dahs dik aralıklarla gittiğimiz olurdu . çok güzel günlerdi özlediğimi hissettim su an. .

0

ilkokulda gitmiştim okulla birlikte bir fındık bahçesinde yapmıştık

0

ben pikniğe ailemle gidiyordum. sevgilimle gitmiştim o daha güzel oldu. mangal yaktık birlikte güzel bir anımız oldu.

0

gittim defalarca ilk kez pikniğe ailemle gittim daha sonra ilkokul arkadaşlarımla gitmiştim. çok eğlenmiştim.

0

evet gittim.ailemle gitmiştim ilk pikniğe.

0

evet pikniğe gittim. daha öncelerde ailemle gidiyordum ama artık gitmiyoruz. pikniğe en son sevdiğim adamla birlikte gitmiştim.

0

evet gittim her yaz gideriz ilk önce eşimin ailesiyse gittik sonra gidiş o gidiş.

0

evet gecen pazar cam mantaarı toplamak için gitmiştik ve cok guzel bir piknik yapmıstık

2

tabiki daha önce çok defa pikniğe gittim. ilk pikniğime de çocukken ailemle birlikte gitmiştim. sonra okulla birlikte gittiğimiz piknikler de oldu. her sene de pikniğe gitmeye çalışırız.