0

pikniğe gidince öncelikle eğer mangal yapılacaksa mangal malzemelerini malzemelerini yani tavuğu eti sebzesini her şeyini a'dan z'ye her şeyi tamamen sepete koyarım eğer piknikte kahvaltı yapılacaksa kahvaltı malzemesini de koyarım yemekten sonra mutlaka çay içeceği için çay şekeri demlikleri mi her şeyi yanıma alırım ve bir de yerde oturacaksak eğer mutlaka yanıma küçük bir kilim alırım çünkü piknikte yerde oturmak daha rahat oluyor ve bir de zaman geçirmek için çerezde almayı unutmam

0

pikniğe giderken mutlaka mangal malzemeleri olmalıdır.

0

yanımızda mutlaka piknik seti olmalıdır. bardak tabak çatal yiyecek içecek

0

pikniğe giderken yanımıza almamız gerekenler 1 adet sofra bezi tabak çatal kaşık tuzluk tuz ya domates biber patlıcan sucuk köfte tavuk hangisini seviyorsanız bunlardan istediğinizi alabilirsiniz yere oturacaksınız klima almalısınız eğer pratik masalarını dan varsa ya da masaları olan bir piknik alanına gidiyorsanız buna göre hazırlık yapmalısınız çay demleyip içmek istiyorsanız çaydanlığımıza çayınızı ve şekerinizi unutmamalısınız piknik eğlenceli bir aktivite.

0

tavuk kofte ekmek çatak bıçak tuz ekmek su ateş top salıncak

1

pikniğe gittiğimizde ilk önce bir mangal almalıyız. sonra mangalı yakacak odun, kömür, kağıt almalıyız. sonra bir örtü almalıyız.

2

çatal, kaşık, bıçak, tuz, mangal kömürü, mangal, piknik örtüsü, piknik sepeti, tabak, bardak...

0

sofra, küçük tüp,tabak ,bardak çatal gibi şeyler götürülür pikniğe.

0

tüp, ızgara, mangal almak lazım. tabi piknik programına göre değişir.