1
0

herşeyini gizlemeye başlar ve sizden uzaklaşmaya başlar. daha çok eve gelmez ve bahaneler uydurarak sizden uzaklaşır . biri sizi aldatiyorsa yalan söyleyerek sizi oyalar.

0

öncelikle bir insan sizinle arasına mesafe koyduysa kesinlikle sizden soğumustur ve başkalarıyla bir oluyor demektir.yani hep size karşı ilgisiz davranır sizden uzak durur surekli yalan söyler ve bahaneler uydurur. eve daha gec gelmeye başlar surekli işteyim diyerek sizi oyalayıp durur.

1

aldatan bir kişi öncelikle biraz vicdan azabı çekiyor ise, size daha ilgili davranmaya ortada hiç bir neden yokken abartı hediyeler almaya başlayabilir.
görünüşüne daha fazla dikkat eder, daha bakımlı olur. giyim tarzında bile değişiklikler gözlenir.
telefonunda şifre yoksa eğer , telefonuna şifre koyar. sizden telefonunu gizlemeye çalışır. kaçak göçek görüşmeler yapar. telefonunda daha önce kayıtlı olmayan isimler birden ortaya çıkan yeni arkadaşlar türeyebilir.
eğer sevgilinizse, sizinle görüşmeleri seyrekleşir. telefonları daha sık meşgul olmaya başlar. bir şey sorduğunuz ve şüphenizi belli ettiğiniz zaman abartılı tepkiler verir ve hırçınlaşır.
zamanla, ilk zamanlarda ki anlayışlı tavrı da son bulur ve incir çekirdeğini doldurmayacak sebeplerden sizinle tartışmaya başlar. sürekli diken üstünde hissedersiniz. nefes almanız bile onu sinirlendirmeye yeter.
size sürekli ayrılan ve boşalan kişileri anlatmaya başlar. kötü örnekler verir.
sizi beğenmemeye başlar, eskiden gözüne batmayan özellikleriniz onu rahatsız eder. kilo aldığınızı ya da kendinizi saldığınızı ima eden tavırlar sergiler.
aldatan bir kişi kendini illaki belli eder. anlamak çokta zor olmaz. biraz dikkat edilirse açık verecektir muhakkak. özellikle sosyal medya hesapları ya da telefonunda bir şeyler göze batacaktır.

0

partnerinin sana karşı ilgisi azaldıysa, telefonunda şifre olup senden saklıyorsa, eskisi kadar arayıp sormuyorsa kesin vardır bi şeyler takip etmek lazım.