0

biz burada rahatça yatağımızda yatalım diye onlar gece gündüz bizim güvenliğimizi sağlamak için dağlarda taşlarda durmadan nöbet tutuyorlar bizim için kendilerini bana feda ediyorlar şehitlerimiz olmasa askerlerimiz olmasa bunun yataklarımız daha rahat ve huzurlu bir şekilde uyuyamayız rahatça çoluğumuzla çocuğumuzla gezemeyiz onlar olmasa biz olmayız askerlerimize allah'tan kolaylık diliyorum şehitlerimize allah'tan rahmet diliyorum inşallah mekanları cennet olur

0

şehitlerimiz hakkındaki düşüncelerim allah teröristlerin belasını versin insallah. ülkemiz ne duruma geldi hemen hemen her gün şehit haberleriyle uyanıyoruz her gün içimiz gidiyor. bende askere gidecem ancak annem her gün şehit haberlerini duyunca bana bir kere sarılıyor umarım sana bir şey olmaz diyor. aslında şehitlik çok güzel bir mertebedir. ancak geride bıraktıklarımız icin üzülürdum eğer şehit olsaydım. şehitlerin ailelerine allah sabır versin evlat acısı gerçekten çok zordur. umarım daha fazla şehit vermeyiz tüm teröristlerin allah belasını versin baska bir şey demiyorum.

0

gerçekten artık şehit vermek istemiyoruz. bunun için artık ne gerekiyorsa yapılması gerektiğini düşünüyorum. tüm aile şehitlerinin başı sağ olsun. inşallah böyle bir daha şehit haberleri almamayı diliyorum.

0

artık şehit haberleri duya duya üzüntüden bittik. allah tüm şehitlere rahmet eylesin ailelerine başsağlığı dilerim.

0

allah tüm şehitlerimizden razı olsun. onlar olmasaydı bu vatan var olmazdı. haklarını asla ödeyemeyiz.