0

seviye artınca biraz kazançlarda artmalı.ne diye seviye belirliyorsunuz anlamadım.kazançlar çok düşük bence

0

bence şu anki kazançlar birazcık daha artırabilir. aslında ödeme sistemi daha farklı olsa daha iyi olabilir.mesela seviye arttıkça para ödülüde artsa gerçekten çok güzel olabilir.

0

akmasada damliyor diğerleri gibi çok kazanamiyorum gunde en fazla bir tl kazaniyordum fazla ilerleyemiyorum gıdım gıdım ilerliyor gibi geliyor bana bide yarışmalar daha az oluyor gibi .

0

sahsen ben daha yeni üye oldum cokta memnun oldum. yazi yazarak kazanç sağlıyorum oldukçada memnunum bu sorumani sitesinden.cok iyi bir site benide arkadasım gosterdi bu siteyi çok beğendim siteyi sorumani.com.

0

kazanclar bence yeterli,uzun yazarsaniz guzel para kazaniyorsunuz ama bir eksik var bence,buda;seviyemiz arttikca kazancimizin ayni kalmasi.en azindan seviye atladikca kazanc konusunda da bir iyilestirme yapilmali.

0

eskiden kazançlar iyi artıyordu. şu aralar çok az artmaya başladı. uzun da yazsan çok az artıyor anlamadım.

0

sanki çok az artıyor gibi. daha öncelerde daha çok artış oluyordu kazançlarda.

1

sanki daha bir kuruş kuruş birikmeye başladı gibi ilk zamanlara göre. ya da yarışma olmadığı için bana öyle geliyor ama kazanç bir türlü artmıyor ilerlemiyor sanki.
böyle düşünen sadece ben değilmişim demek ki. bakalım ilerleyen günlerde durumu nasıl olacak.

0

yani ne diyelim akmasa da damlıyor şuan ama bu kadar emeğe biraz daha fazla verilse daha iyi olur tabii. parmaklarımız ağrıyor artık, beynimiz yoruluyor :)

2

yani gercekten cok az para veriosunuz,yaz yaz nereye kadar ... aama napcan iste koca olmayinca hocayla idare ediyoruz

1

kazançlar bir tık aşağıya çekilmiş gibi gelmişti bana. bu konuda sitede birkaç kişi de bu konuyla ilgili soru açınca dedim tamam.. kesin birazcık aşağıya çektiler kazançları...

1

kazançlar açısından site benim bu zamana kadar gördüğüm en hızlı kazanç yeri internet üzerinden.fakat biraz uğraştırıyor.misal su cevaplara verilen kazançlar biraz artırılsa ve sorulara verilen kazançlar artırılsa iyi olur.

1

daha yeni üye oldum bilmiyorum nasil deniyorum bana özelden mesaj gönderebilir misin bilgi icin tam anlayamadim sistemi