0

cristiano ronaldo adamın dibidir george hagi ve 3. ronaldinho diyorum

0

c ronaldo gibisi bir daha zor gelir efsane izliyoruz resmen

0

bence dünya tarihinin en büyük futbolcusu zinedine zidan iğdır çünkü oynadığı futbolcularda daha iyi herkes bunun böyle olduğunu söylüyor baktığımız zaman da oynadığı maçları aldığı başarılara aklımıza ilk gelebilecek futbolcu zinedine zidan dır

0

şimdi tabi herkesin düşüncesi farklıdır ama bence iki oyuncu var bidaha benzerlerinin dahi gelemeyeceği birisi ronaldinho diğeride pele.

0

bence suan messi ikincisi ise ronaldodur maradona falan hikaye wskiden futbol cok basitti suan oyle degjl.

0

birçok yorumcu birçok araştırmanın sonucunda birden çok futbolcu bu değere layık görüldü lakin bence dünyanın gelmiş geçmiş en büyük futbolcusunun kim olduğunu sokak maçlarında en çok ismi kullanılan kuşaktan kuşağa futbolu sevdiren çoğumuzun çocukluk kahramanı olan ronaldinho dan başkası oalamz bence

0

dünyanın gelmiş geçmiş en iyi iki oyuncusu var bence.biri ronaldinho,diğeri cristiano ronaldo.ikisi de eşsiz futbol zekasıyla,bu oyunda çok iz bıraktılar.ronaldinho futbolu sevdiren bir kimlik, cristiano ronaldo ise zirvesine çıkaran isim.

1

dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcusu diago armando maradona'dır.

2

bunun icin tek bir cevap vermek haksizlik olur cok iyi futbolcular vardır. siyah inci olarak bilinen pele tüm zamanların en iyi futbolcusu olarak dünya tarihinde kabul görmüştür.

0

bence messi adam tam bir yetenek abidesi.allah vergisi bir üstün kabiliyete sahip.

0

benim gozu de metin oktaydır ya adam agları deliyordu

0

lionel messi'dir. çalışmanın ürünü değil. doğuştan yeteneklidir.