0

whatsap gurubum yok çok lazım olursa kurulur sonra gurup kapatılır.ben daha çok şahsi olarak olayları çözmeye çalışıyorum bende.o daha faydalı oluyor.

0

3 adet whatsapp grubum var. biri iş için biri aile için biri de geyik muhabbeti için

2

sekiz gruba üyeyim. biri kardeşlerimle olan grup, biri ihtiyacı olanlara yardım etmek için oluşturulmuş bir grup, biri işle ilgili bir grup, biri liseden arkadaşlarım, üçü akraba grubu, biri de kızlarla kaynattığımız bir grup en faal olan ve güncel olan da bu zaten.
ben gerekli buluyorum ortak bir konudan herkesin aynı anda haberdar olması ve içerik paylaşılması açısından gayet faydalı, halimden hiç şikayetçi değilim.

1

saka maka 9 grup varmis simdi saydim da ogrendim. is için 5 grup liseden kalan bi grup baya cokmus sayisi ilk isim zorunlu olmadigim bi kacindan cikmak olacak. aha şimdi futbol turnuvası grubundan ciktim bir gitti kaldi 8. her bisey için grup acanlarla dalga geciyordum ama gercerken her seye grup kuranlar goruyorum. iki kisinin oldugu grup mu dersin. sonra o iki kisinin oldugu baska bir kisiyi ekledikleri baska grup. sonra o ikisinden ucuncu kisiyle korulan ayri grup ve diğerinin dedikodusunu yapriklari baska grup bu insanlar delirmis resmen :)

1

whatsapp grubu falan yok kimseyle de grup kurmuyorum gerek yok yani.

1

benim whatsapp da gruplarim var,gencler ile ara sira kaynatiriz :)
otomobil gruplari felan derken toplamda uye oldugum grup sayisi 5-6 felan.. :)
facebook da ise yine aktif olarak yonetimini yaptigim 1 grup bulunmakta.