0

para benim için her zaman arka plandadır.sevgi herşeyden önce gelir.

0

parayı seçerdim tabiki.parasız aşk olabilir evet ama ilerleyen dönemlerde herşey için para lazım.evlenmek,ev almak,araba almak ve diğer birçok masraf var bu yüzden para her alanda konusa lazımdır.sonuçta aşk karın doyurmaz zaten şuanki ekonomide geçinmek cidden çok zorlaştı.ekmek,su,doğalgaz vs. herşey zamlı bu yüzden geçim zor.belki eski zamanlar olsa aşk diyebilirdim ancak şuanda maalesefki para diyorum.

1

bana göre herşey para demek değidir, ben bu yuzden aşkı seçerdim. insanlar sevdikleri kişilerle olmalı, aşklarının peşlerinden gitmelidir. para iki aşık kimse bir araya geldiklerinde de kazanılabilinir. ama para oldugu zman aşk da olucak diye birşey yoktur. kimi insanlar birsürü paraları var ama sevdikleri veya kendilerini seven birileri yok varsa da hersey para için. parayla saadet olmaz ki. ama insanlar arasında gercek aşk, gercek sevgi bulunuyorsa eger o zman para olmasa da mutlu olabilirler. tamam aralarda ufak tefek anlaşmazlıklar, gecim sıkıntıları nedeniyle atışmalar, tartışmalar bulunabilir. ama bana göre aşk herseyden önce gelmektedir. bana göre aşk herkes tarafından yaşanılması gereken en güzel duygulardan biridir.

0

aşkımı severim hani zaten aşk karın doyurmaz derler. ben askim için herşeyden vazgeçtim yani eşimi tercih ettim.cok şükür aç değilim her zaman her istediğimi almıştır.ben onunla yavan ekmek olsa bile yerim. para sadece mutluluk demek o olmasaydı olur benim aşkım olunca herşey olur.

0

para her zaman bir şekilde kazanılır ama aşk her zaman her yerde bulunmaz. ben hiç düşünmeden aşk derim. bu hayatta aşktan daha önemli hiç bir şey olduğunu düşünümüyorum.

0

parayı seçerim tabi ki aşk zarardan başka birşey değil