0

sherlock holmes dizisi bu dizilerdendir ama film tadında ve bir kaç bölüm halinde yeni sezon yayınlamaktadır. severek ve sabırsızlıkla takip ediyorum ve bekliyorum.

0

mutlaka izlerim dedim favori dizilerim vardır pazartesi günü çıkan söz dizisi mutlaka onu kaçırmam izliyorum pazar günü kardeş çocukları onu da kaçırmadan izliyorum cumartesi erkenci kuş cuma günü arka sokaklar çarşamba günü de sen anlat karadeniz dizisi var dizilerde en çok favorim olan hafta içi her gün oynayan beni bırakma dizisi onu mutlaka izlerim.

0

mutlaka kaçırmayacağım diziler var tabii çukur dizisinin asla kaçırmam çok seviyorum o kadar çok seviyorum ki istanbul'a gittiğim zaman onun setine gittim yani set demeyeyim de mahallesi'ne gittim koçovalı mahallesi ne eğer gitmek isteyen varsa fatih'in aşağısında balat'ta çok güzel bir yer değil çingene dolu bir yer ben gittim karakuzu işaretleri vardı neyse pazartesi günü asla kaçırmam mesela yarın sınavım var ama salı günkü sınava çalışmayacağım çukur izleyeceğim bu bölüm çok güzel olacak 2 favori dizimde diriliş ertuğrul aksiyon sahnelerinin çok seviyorum konusu çok güzel eğitici bir dizi eğer izlemiyorsan izlemeni tavsiye ederim benim favori 2 dizim bu bir de şey var unuttum çarpışma anında izlediğim en hızlı senaryoya sahip dizi çok hızlı gidiyor yani senaryo bakımından çok hızlı gidiyor başrolde kadir adalı yani kıvanç tatlıtuğ'un oynadığı dizi elçin sangu var sonra çukurdaki emrah amir var o diziyi de çok seviyorum eğer izlemiyorsan tavsiye ederim benim favori 3 bizim bu bunları izliyorum.

0

evet bir zamanlar çukurova ve başladığımdan beri eşkiya dünyaya hükümdar olmaz olmazsa olmazın favorim herşeyim

0

şu an için cukur var kaçırmadan izlemeye çalıştığım ve heyecanla seyrettiğimiz dizi olarak. daha önceleri kuzey güney suskunlar merhamet gibi dizileri de kaçırmadan severek izlerdim .

0

ben dizileri genelde bitikten sonra internetten reklamsız olarak izlemeyi tercih ediyorum izlediğim diziler şunlar eşkıya dünyaya hükümdar olmaz,söz,çukur,muhteşem ikili,avlu bu dizilerin hiç bir bölümünü kaçırmadan izlerim diğer zamanlar da ise tv de ne açıksa ve sıkıcı değilse izlerim.

0

paplo escobarın hayatını anlatan narcos ve la casa da papel dizisini kaçırmadan izlemeni tavsiye ederim oldukça beni saran diziler arasında bunlar .

0

olmaz mi... uyarlama bir dizi izliyorum. star tv de persembe aksamlaei çıkan avlu dizisini hic kacirmadan seyrederim

0

ben her hafta mutlak izlediğim dizi çukurdur. çok güzel bir dizi hiç kaçırmam.

1

kaçırmadığım dizi sen anlat karadeniz'dir. her hafta mutlaka izliyorum. televizyondan olmazsa telefondan mutlaka izliyorum.

0

evet benim kesinlikle kaçırmadigim tek dizi çukur dizisi'dir. çukur dizisini çok severek izlemekteyim özellikle aras bulut ve erkan kolçak köstendil ikilisi çok başarılı bir oyunculuk sergiliyor diyebilirim.bu ikiliye daha sonra eklenen necip memili çok başarılı bir oyunculuk sergilemektedir. umarım bu oyuncular böyle oynamaya devam eder.zaten pantene altın kelebek ödüllerinde en iyi dizi çukur dizisi seçildi. bana göre kesinlikle hak etti diyebilirim. çünkü çok başarılı bir senaryo yazılıyor ve oynayan kişiler kesinlikle çok kaliteli oyuncular diyebilirim. özellikle aliço karakteri beni çok derinden etkilemektedir. ve oynayan kişi çok başarılı bir oyuncudur. rıza kocaoğlu bana göre ülkenin gelmiş geçmiş en iyi oyuncuları arasındadır. diyebilirim çukur dizisini gece vardiyasında evde olduğum için evde izlebiliyorum. ancak gündüz vardiyasında evde olamıyorum. ve telefonu teslim ettiğim için gece eve geldiğimde sabah dörde beşe kadar izliyorum.sonra da kafayı vurup uyuyorum. bana göre şu an ülkede en iyi dizi çukur dizisidir. hak ettiği ödülü'de almıştır diye düşünüyorum.

0

söz ve eşkiya dünyaya hükümdar olmaz çok acil bir işim olmazsa mutlaka izlerim hiç de kaçırmam şimdi bir de çarpışma adlı dizi çıktı ilk bölüm neticesiyle baya sürükleyici olarak görünüyor artık onuda izleyecez herhalde

0

shameless tabikide 9 senedir abonesiyiz dizinin :d