0

ben o kadar çok karşılaştım ki eski sevgililerim ile yani bir kaçı ile çoğunu görmüşümdür valla hiçbir şey yapmadım selam verdim. ayak üstü sohpet ettik. aradan yıllar geçmiş olan olmuş biten bitmiş geçen geçmiş tabiki hatırını sorucam dargınlık küskünlük diye bir şey olmaz. kaldı ki ben çocukluk aşkımla yani eski ve sevgilimle(sevdiğim insandı) hala arada konuşuruz kendisi üniversite okudu askere gitti babasını kaybetti neler yaşadı ne zorluklardan geçti ben onunla dost oldum yanında olmaya devam ettim arada sırada konuşurum derstleşiriz. netice de herşey eski de kaldı önemli olan artık geçmişi bırakıp şimdiye bakmak şu an onunla aramda kuvvetli bir bağ var arkadaşlık dostluk bağı ve bunun bozulmasını istemem. geçmişte olan oldu bunun için yapacak birşey yok önemli olan şu an ne hissettiğimiz. her eski sevgilimle arkadaş olan biri değilimdir olmadım da sadece selam verdik ayak üstü konuştuk. fakat o benim için özel biri çünkü sevdiğim değer verdiğim biri. şu an bana dost olan beni anlayan biri olduğu için onun yeri özel. hiçbir hissim olmamasına rağmen onunla aramdaki bağı anlatmam mümkün değil. çünkü beni en iyi o bilir o tanır o benim geçmişim onu nasıl görmezden gelebilirim ki.

0

eski sevgiliyse hele de ilk aşkınsa asla unutamazsın. ben rastlasam gözlerim dolar ve sarsılırım. onu yıllardır görmüyorum. gerçekten onu aşırı çok seviyordum. o da beni görse eminim onda çok sarsılır.

0

ben çok heyecanlandım ama hiç belli etmedim. hal hatır sorduk birbirimize o kadar.

0

adı üstünde eski sevgilim bu yüzden pek umursamam. görmezden gelirim ve döner yoluma giderim.

0

eski sevgilimi sevmediğim için görsem de birşey değişmez bitti artık yani birşey yapamam. zaten artık evliyim yüzüne bile bakmam görsem bile geçmiş geçmişte kalmistir. adı üstünde eski sevgili.

0

eski sevgilimi gördüğümde hiçbir şey yapamadım. çünkü artık aramızdaki her şey bitmişti ve diyecek bir şey yoktu. sadece yanımdan geçerken ona bakabildim. konuşamadım bile.