4

"sorumani" konu etiketi niçin kullanılır?

etiketin içeriğine baktığımızda; spor, ülke, tarih ve daha birçok konunun bu etiket içerisinde olduğunu görüyoruz.
oysa biz bu etiketi sadece sorumani ekibine soru sorulabilmesin için kullanıma açtık.

bundan sonra daha dikkatli olacağınızı düşünüyorum.

teşekkürler.

99 cevap
0

sorumani etiketi sorumani ekibi tarafından kullanılan bir etikettir. anladığım kadarı ile üyeler bu etiketi kullanmamalıdır. onun yerine soru ile alakalı uygun etiketler girebilir. sorumani sorduğu bu sorusunun açıklamasında da buna değinmiş zaten.

0

sorumani etiketi genellikle sorumani sitesi hakkında soru sormak için kullanılmalıdır

0

herkesin ilgi alanı farklı olduğundan sorumanide ki konu etiketlerine bakıp ilgimizi çeken soruları ilk önce cevaplıyoruz bir çok konuda etiket mevcut merak, tarih, coğrafya gibi

0

sorumani konu etiketi yazılan sorunun türünü hangi alanla ilgili olduğunu belirttiği için soru etiketi kullanılır.

0

bu konu etiketleri sayesinde başka kategorilerde bulunan soruları rahatlıkla bulabiliyoruz ve o soruları cevaplarayarak kazanç elde ediyoruz .

0

site ile ilgili sorular veya problemler hakkında birine ulaşabilmek için

0

bu platform gerçekten faydalı çünkü hem insanlar para kazanıyor hemde kültürleniyor.soracağım bir sorum yok fakat sizlere bir teşekkür borcum var

0

sorumani etiketi sorumani sitesinin içerisinde bulunduğu andan itibaren sorumani sitesi ile ilgili bir durum veya soru olduğunda sitenin konusunu belirtmek amacı ile sorumani etiketi ile paylaşım ve soru sorulmaktadır.ama siteye baktığımızda farklı konulardan yola çıkan kişiler yazarlar pazar konusuna sorumani etiketini atmaktalar.biraz daha dikkatli olarak ve atacağımız kelimeleri soruları düşünerek yapar isek daha iyi olmaktadırlar.

0

gayet iyi bir etiket olmuş. nerden iletişim kurucum diyenler falan aklındaki her şeyi sorabilir. ellerinize sağlık.

0

sorumani konu etiketi erişimi arttırmak için kullanıyor aslında kullanılması için gereken sebep sorumaniye sormanız yani onun dışında kullanmayın.

0

sorumani konu etiketi için bütün her şey koyulabilir ama genelde daha kapsamlı başlıklar koysa daha güzel olur.

0

konu etiketi soruna nice sen soru sorarak sordu gün sorular hangi bölüme gitmesi için ona göre ayırmalı ornek:en sevdiğiniz meyve nedir?diye soruda merak yada soru ve gibi etiketler ayırabilir.

0

#sorumani etiketi bütün soru etiketleri için kullanılabilir. #sorumani etiketli sorulara baktığımızda bunu görebiliyoruz.

1

belki moderatörler seçilerek bu etiketlerin düzeltilmesi sağlanabilir. bu konu sürekli dile getirilmesine rağmen bu etiket çok kullanılıyor. sanırım soru sormak isteyen arkadaşlar etiket girmiyor. uyarı verince de sorumani yazıp geçiyorlar. ben daha çok kişiye ulaşması açısından sorduğum sorunun üç etiket hakkını da severek kullanıyorum. konuyla ilgili anahtar kelimeler yazıyorum tüm arkadaşlara tavsiye ederim.

0

sorduğu sorunun en üst seviyede anlaşılması için kullanılır yemek ile ilgili birşey sorduysan yemek etiketini kullanırsın

0

konuları bölüm bölüm ayırmak için veya istediğimiz konuları cevaplamak için bilgili olduğumuz konuda soru cevaplamak için olabilir veya karışıklık olmasın diyede olabilir düzenli halde tutmak için yani

0

sormak istenilen sorunun ilgili kısa başlıklarını belirlemek amaçlı kullanıyoruz

1

merhaba mesela bir konu için bir soru sormak istiyorsunuz. bu sorunun bilgili kişiliklere daha kolay ulaşabilmesi için kategoriler ayrılmış ve siz o konu etiketleri sayesinde yazılarınız sınıflandırılmış oluyor örnek vererek anlatayım.

ali soruyor:
- sorumani sitesi kaç yılında kuruldu?
kategori seçiniz.
tutupta bu kategoriye türkiye, atatürk, soru sordum, cem adrian gibi etiketler koyacak değilsiniz şayet bunu kullanacak olursanız çok zor bir ihtimal sorunuz hedef kitleye ulaşmış olur ve siz hüsrana kaçınılmaz bir şekilde uğramış olursunuz.
bu nedenle kategoriler sizin daha kolay bir şekilde sorunuza cevap bulması açısından önemli nedene sahip umarım anlamışsınızdır. iyi günler...

0

açıkçası ben soru etiketlerinin yetersiz olduğunu düşünüyorum. etiket ile birlikte arama butonu getirilip ne tarz sorular görmek istediğimizi listeleyebilmeliyiz. ben şuanki konu etiketlerini cevaplayabileceğim, daha doğrusu uzun cevaplar yazarak cevaplayabileceğim konuları listelelemek için kullanıyorum. mesela "merak". bu konu altında genellikle felsefi cevaplar verilebildiğinden cevabımı da istediğim kadar uzatabiliyorum. hele bir de konu din olursa karakter sınırı bitene kadar yazma şansım oluyor. konu etiketlerinin daha da geliştirilmesi dileğiyle, iyi çalışmalar.

0

site ile alakalı soruları sorarken bu etiket önemlidir