0

aslında hiç sevmediğim kişilerden biri olduklarını söyleyebilirim. zamanında televizyona çıkıp gerçekten kötü görüntüler yarattıklarını görmüştük. bu yüzden böyle insanların gerçekten de ülkemizde rahatça hareket edebilmelerini anlamıyorum. ama şu anda da zaten hak ettikleri yerde olduklarını görebiliyoruz hepimiz.

0

medyadaki cicisler adnan oktar'ın cicişleridir. bence türk medyasının ne kadar yerlerde olduğunun bir kanıtıdır. adam çıkıyor kadınları oynatiyor giydiriyor falan sonrada gelip dinden bahsediyor. ülkemiz gerçekten çok kötü durumda allah herkese akıl fikir ihsan eylesin inşallah.

0

türkiye'nin ve türk medyasının yozlaşmış olduğunun en güzel kanıtıdır çünkü türk insanı bu kişileri izlemekten büyük keyif alır hiçbir yeteneği olmayan bu kişilere prim yaptırır ve onları takip eder kaldı ki son zamanda umreye gitmişlerdir ahlaki ve dini değerlerle alay etmek gibi bir şeydir bu son derece çirkin ve türk gençlerine örnek olması açısından da çok tehlikeli bir durum teşkil etmektedir fakat insanlarımız medyada böyle şeyleri görmeyi çok sever ve ağzı açık izler bu sebeple ara ara ekranlara çıkıp popülerliklerini devam ettireceklerinden eminim