0

haber izlemedim. ama eğer öyleyse ayıp etmiş neden yapmıştır bilinmez ama yarışması tatlı gelmiştir

0

allah o medya bozuntusu kanalları çökertir inşallah

0

reyting amaçları bu gibilerin, sorsanız dün şehit olan askerimizin adı ne bilmezler!. hassasiyetimizi köreltiyorlar, ses çıkarmadıkça bu da böyle normal bir durum gibi devam edecek ne yazık ki.halk istedi mi herşey olur, şehitlerimiz için bayrağımız için bu gibi konularda hassayetimizi daha da arttırmalıyız.

1

medyada reyting kaygısı ile haberler de dahil olmak üzere konular derecelendiriliyor. şehit haberlerinin çok uzun süre verilmesi, halkımızında zaten psikolojik yapısını kötü etkileyeceğinden çok uzun sürmesinin anlamı da yok. tabii 2 dakikada da geçiştirilmeyecek kadar önemli.

0

acun daha önemli acunun boşanması daha önemli tabi acun olmazsa ülke batar kriz çıkar acunun özel hayatı çok daha önmeli nedir ki 4 şehit ayıptır günahtır ya vatan için millet için can verenlerin değeri 1 dakika olmamalı acun yada bir başkası hiç bir şeidimden daha önmeli ve degerli değildir ülkenin geldiği durum bu kadar aslında vatan için millet için can verenler değilde bir şahsın özel hayatındaki konular dakikalarca hatta magazin programlarında saaterce sürmekte ve biz milelt de izliyoruz bunları yazık

0

aynen öyle oldu bunu hiç beğenmedim bizim için şehit daha onemli