0

bencede kesinlikle olmalıdır uygulamayı indiririz böylece siteye daha cabuk gireriz ikidebir giriş bilgileri istenmez tamam kaydediyoruz direk giriyoruz ama ona bile gerek kalmazdı diye düşünüyorum zaten bizim gibi bir çok üye böyle düşünüyor sorumanide bizi biraz olsun düşünüyorsa eğer uygulama çıkarmalıdır.

0

kaliteli bir uygulama olursa iyi olurdu diye düşünüyorum

1

bu konuda site üyelerinin talebi oldukça fazla. referansımla üye olmasını istediğim bazı kişilerde çoğu zaman uygulaması olup olmadığını soruyorlar. ben telefonun ekranına kısayol indirdim ve uygulama gibi kullanıyorum.

ama uygulaması geliştirilirse de oldukça avantajlı olur. uygulama içerisindeki reklam kazancı biraz daha artabilir ve üyeler olarak sürekli talep ettiğimiz fiyat artışı da buradan sağlanabilir. belki reklam izleyerek para kazanma gibi bir kazanç sistemi de eklenir bu sayede.
play store ve apps download da görünmesi, verilen oylarla ön plana çıkması derken insanların ilgisini çekip kullanıcı sayısını artırabilir.
üyelerine kulak veren, sorunlar ve öneriler üzerine sürekli geliştirici faaliyetlerde bulunan bir yönetim olarak eminim bu konuyla ilgili adımlar da atmıştır sorumani. her haliyle seviyoruz siteyi.

0

bencede olmalı daha hızlı ve stabil olursa süper olur