0

insanın yakın bir arkadaşının yani dost dediğimiz bir arkadaşının olması çok önemlidir. çünkü bu arkadaş bizim tüm hayatımızı bilir, bizim sırlarımızı bilir, aynı şekilde biz de onun sırlarına vakıf oluruz, her şeyini biliriz. sırdaşımızdır, bizi iyi ve kötü günümüzde yalnız bırakmayan aile üyelerimizden birisi hatta onlardan bile öte konumda birisidir. icabında mermi ile aramıza giren kişidir. bizim için canını seve seve verir, biz de o arkadaşımız için canımızı seve seve gözümüzü kırpmadan veririz.

0

çok güzel yanları vardır alınsa beraber eğlenmek vakit geçirmek sohpet muhabbet edebilmek herşeyden konuşabilmek sorunlarını sıkıntılarını dertlerini acılarını mutluluğunu beraber paylaşmak beraber üzülmek beraber gülmek. insanın yakın hissettiği dostluklar arkadaşlıkları olduğu zaman birbiri duyduğu güven sevgi saygı daha da artıyor. paylaşım arttıkça beraber birşeyler yaptıkça güldükçe eğlendikçe paylaştıkça. istiyorsunuz ki ömür bpyu hayatınızda olsunlar. benim görüştüğüm arkadaşlarım hep çocukluk arkadaşlarımdıe ve senelerdir birbirimize görüşür beraber eğlenir vakit geçiririz birbirimizi çok iyi tanırız gerçekten iyiki varlar. hepsi bşenşeşgnffefnf güzel dostlar.

0

benim zor anlarimda yanimda olan maddi manevi birbirimize destek olmamiz sırtımı döndügümde kafamin rahat olmasi ona verdigim herseyi ikilemden yapar sırlarimi tutar heryere gideriz.yani gercekden en dogru secimleri yaparim vede kafam rahat.

0

yakın arkadaşlarının olmsı güzel birsey tabi seçtiğiniz arkadaşlarınız dürüst ve size herzaman iyimser davraniyorsa güzeldir sonuçta herkesin iyi kötü günleri oluyor benim mesela çok sevdiğim arkadaşım var çok iyidir herseyimı paylaşır oda benle öyledir samimiyizdir.oda bana öyle sozlerimizde açık olunca koruyucu sevdiğimizi belli edip samimiysek paylastiklarimzdada dostlugumuz ilerler

0

kimseye açamadığın dertlerini ona açabiliyorsun. onunla saçmalayabiliyorsun. birşey yapacagin zaman onu da sürükleyebiliyorsun yaninda :d

0

sırdaş, arkadaş, kardeş, herşeyiyle 3.1 arada

0

sırdaş karakterli şerefli her zaman arkanda duran insanlar her zaman adamdır