0

ergin ataman gibi bir koçları varken play off çok zor görünüyor.

0

bu sezon efes geçen yıllara oranla biraz daha istikrarlı bir görüntü çizse de bence şuan sıralamada üst sıralarda olmasının bir başka etkeni de diğer takımların çok iyi olmamasından kaynaklı. ancak konumuz final four olunca biraz daha değerlendirmeye ve gelecekte diğer takımların formunu nereye çıkardığını görmeye ihtiyacımız var. euroleague'de fenerbahçe, real madrid ve cska'yı bir kenara koyarsak aslında diğer takımın kim olduğunu bulmaya ihtiyacımız var bence ve efes bu sezon bence de oraya kesinlikle aday. ilk olarak diğer sezonlardan farklı zamanla istikrarını koruması ve hep yaptığı gibi düşüşe geçmemesidir. en önemli rakibi bu yolda olympiacos gibi görünüyor. ve onlarda bu sezon büyük sıkıntılar yaşıyor ve iyi değiller. umuyorum efes kadrosundaki oyuncuların kalitesini yansıtmaya sezon sonuna kadar devam eder ve kendine 4. olarak normal sezon sıralaması yaparak önce play off ta ev sahibi avantajıı elde eder sonra da final four yapar.

0

ergin ataman anadolu efes bence bu sene şeytanın bacağını kıracak ve euroligde final four'a kalmayı başaracaktır. neden derseniz oynadığı bütün büyük takımlarla hemen hemen başa baş bir mücadele etti.şu ana kadar euro lig'de 11 maçta 8 galibiyet elde ettiler bana göre anadolu efes için çok başarılı bir performans'dır. umarım bu performansını devam ettirir ve euroleague de final four da fenerbahçe ile anadolu efes'i görebiliriz.

0

anadolu efes şuan euroligde çok iyi bir basketbol oynuyor. bu sene efes bir başka oynuyor hücum anlamında kendisini baya geliştirmiş euroligde dünki maçıda kazandılar. ve kendilerine baya bir moral depoladılar böyle oynamaya devam ederse ben efesin final foura kalacağını bile düşünüyorum. çünkü takım eski efes gibi değil çok oturmuş bir takım bence bunda ergin atamanında katkısı büyüktür diye düsünüyorum umarım fenerbahçe ve efes euroligde final oynama başarısı gösterip ülkemize mutluluk getirir.

0

anadolu efes bu sene euroligde çok güzel basketbol oynıyor bu oyun tarzıyla kalır zaten en kötü olduğu sezonlarda bile kalıyor ama istikrar lazım takıma galibiyet istikrarı play offlarda ilk turda elencekse hiç kalmasın daha iyi fenerbahçeyle birlikte final four oynarsa çok iyi olcağını düşünüyorum.

0

bu oyun tarzıyla bence play-off lara kalır.