0

umudumu kaybedince ölmek istiyorum hep, istemekle bu hayatta herşey olmuyor.umudunu kaybeden insan ölü bir insandır, kimsenin umudunu kırmayın lütfen.hayat bir gün herşeyi yaptıklarınızı karşınıza çıkartır, bedelini ağır ödetir hayat herkese.umudumu kaybettiğimden beri 15 yıllık hastalığımı yeneceğimi hiç düşünmüyorum, insanların bunda da sağolsun etkisi çok büyük.gün gelir herşey benim ellerimde olacak, ama o zamana kadar neler kaybedeceğim bilmiyorum ve zamanla bunu görmek nasip işi.

0

umudumuzu kaybetmek iyi bişey degildir ama nefes alıyorsan daha hiç bişey bitmemeş demektir yinede devam etmek lazım şükür etmek lazım allaha sıgınarak bişeylerin peşinden koşmak lazım

0

umudumu kaybedince üzülüyorum ve damar şarkılar dinliyorum. bir insanın umudunu kaybetmesi gerçekten kötü bir şey. insanı depresyona sokuyor.

0

umudumu kaybettiğim zaman bekliyorum. elbet her şey düzelecek diye düşünüyorum. hiç umut kalmasa bile bekliyorum ve akışına bırakıyorum her şeyi. zaman zaten gösterecektir neyin ne olduğunu.

0

umudumu hic kaybetmedim hep allaha sigindim muslumansan allah sigin ellerini ac dua et namaz kil

0

hayallerimin peşinden koşmaya devam ediyorum.