0

yerine göre severim. adamın halka hitabı , halkı savaşı kazanacağını ikna etmesini gibi gibi , yahudileri katletmek evet hoş değil ancak bazen çocukları bile katledebiliyordu işte bu özelliğini sevmem maalesef.

0

adolf hitlere, insan denen yaratığın hemcinslerini öldürmesinin varlığını bir şekilde kabul edegeldiğimiz insanlık düşüncesindeki yeri açısından bakarsak ; belirli suçları işlemiş insanların veya belirli bir ortak özelliğe sahip insanların ki hitlerin bundan anladığı belirli bir millete ait olmaktır. topyekün yok edilmesi fikri yanlış olarak kabul edilmelidir. bu fikri ortaya atan insanın; bu fikrin dehası, savaş stratejisindeki başarısı ki öyle bir şey olduğu da tartışılır, adı geçen insan aynı anda birisi konusunda hiç bir hazırlığı olmayan iki cephede birden savaşa girip ülkesini yıkıma götürmüştür. insanları belirli bir amaç uğruna bir araya toplama yetkinliğine sahip olması gibi özelliklerinden dolayı övülmesi, mutlaka uç beş zibidiyi gaza getirecek ve bu anlamsız fikrin devamına ortam sağlayacaktır. insanların birbirini öldürmemesi gibi bir nihai amaç uğruna bir şeyler söylemek gerekiyorsa, bu söylenenlerin içinde hitlerin övülmesi olmamalıdır. bir insanın saldırı altındaki ulusunu savunması ayrı bir şeydir, başka ülkelere o ülkelerin kaynaklarını sömürmek için saldırması apayrı bir şeydir.

1

adolp hitler, bir zamanlar alman yönetimin başında bulunan ve astığı astık kestiği kestik bir liderdi. söylediği ve yaptığı her şey tarih boyunca konu ve gündem oldu. ama sonunda kendi intihar ederek öldü.

0

yaptığı korkunç işkeceler akla hayale gelmez valla dehaca bir beyni olduğu kesin ama kötüye kullanan bir kişi.sevilmez..

1

yahudileri yakarak sabun yapan amca hitler sabunları:)

0

ben severim şahsen. bi düşmanlığım yok