0

hayır ben hiç beğenmiyorum ve pekte gülemiyorum açıkcası güldür güldür bana sıradan bir komedi show programı gibi geliyor yani pek beğenmiyorum oradaki esprileri falan çok güzel haraketler vardı bir zamanlar özellikle eski oyuncuların olduğu ozamanlar gayet güzeldi keyifle seyrediyorum çok bizdendi ancak güldür güldürü çok beğenmiyorum bana basit geliyor biraz.

0

şöyle bir bakınca evet gayet eğlenceli ama elbette sürekli olduğu için çoğu zaman kendini tekrarlayan, yeniliklere ulaşamayan, yer yer klişe hareketler barındıran. bazen gürültülü, sıkıcı ve durağan olan bir komedi programı formatının rahat oluşundan mütevellit gayet iyi bir uygulama. fena değil yani izlenebilir. zaten sarmadığı zamanlar baştan belli eder kendini kanalı değiştirirsin.

1

çok güldürmediğini düşünürdüm ama karakterler gelişti, oyunculuklar gelişti güzel bir hal aldı. hele ki çok güzel hareketler ikiyi izledikten sonra emin oldum güldür güldür'ün daha komik olduğuna.

0

bazen değil ama %90 oranında güldürdüğünü düşünüyorum.

0

bence hiç güldürmüyor önüm yerine daha güzel insanları daha fazla geliştirecek şeyler bulunması taraftarıyım gidip belgesel koysunlar demiyorum tabiki ama daha güzel espriler olabilir bence diye düşünüyorum

0

evet güldürüyor yerine göre ben severek izliyorum sahsen

0

artık yeni espriler bulmadı lazım. ben gülmüyorum ordaki insanlar güldüğünde bunda şimdi ne var ki diye düşünüyorum

0

hayır ama bazen tebessüm ettiriyor sadece

0

önceden evet ama şimdi pek sarmıyor

0

güldür güldür show güldürüyor.