0

yaprak dökümü'nün konusu kalabalık bir ailenin istanbul'a taşınması ile başlar. ali rıza bey kaymakam olduğu için tayini istanbul'a çıkar ve istanbul'a gelir. istanbul'da babasından kalma olan evlerine taşınırlar. daha sonra kızlarından necla üniversiteyi kazanır ve üniversiteye başlar. leyla ise dershaneye gitmektedir. oğulları şevket ise bir bankada çalışır ve orada ferhunde adlı bir bayanla tanışıp evlenir. ailesi o ferhunde evlenmesini hiç istemezler ama oğulları istediği için kabul etmek zorunda kalırlar. necla ise oğuz isimli biriyle tanışır. o arada oğuz leyla ile da tanışarak ikisini bir arada idare eder. necla bunu öğrendikten sonra oğuzu hayatından çıkartır. oğuz leyla ile yattığı için leyla hamile kalır. ve bu yüzden oğuz ile evlenmek zorunda olur. oğuz ile evlenirler. ali rıza bey gelini ferhunde den ve damadı oğuzhan hiç hoşlanmaz. çünkü ikisi de çok kötü birisidir. daha sonra leyla kocasının parasıyla övünür ve necla'yı kıskandırmaya çalışır. bu arada oğuz da necla ile tekrar birlikte olmak ister ve sürekli necla'nın yollunu keser. ferhunde ise tam bir para avcısıdır. bu yüzden sürekli şevketin kafasının etini yer.şevket de karısına yaranabilmek için bankadan gizli para yatırır kendi hesabına. ali rıza bey ise olacakları önceden görmüş gibi içinde bulunduğu durumdan çok rahatsızdır. necla bu arada cem diye biri ile nişanlanır. nişanlandıktan sonra oğuzla kaçar. necla ile oğuz kaçtıktan sonra leyla kafayı yer. necla çok sefillik çeker. oğuz necla'yı bayağı bir kötü şartlarda yaşatır. daha sonra necla oğuz dan ayrılır ve kendi kendine ayakların üzerinde durmaya çalışır. aradan zaman geçtikten sonra babası affeder. şevket bu arada bankadan para çaldığı için hapse girer. ali rıza bey oğlunun borçlarını ödemek için evini bile satar. necla eski nişanlısı ile tekrar evlenir. leyla oğuz ile tekrar evlenir. fikret de öncesinde bütün bu olaylardan bıktığı için hiç tanımadığı biriyle evlenir ve gider. ali rıza bey ne kadar uğraşsa da toparlayamaz. aradan zaman geçtikten sonra felç geçirir. felçli biraz kaldıktan sonra yaşamını yitirir ve hayriye hanım leyla'yı ve diğer çocuklarını alarak tekrar eski memleketlerine karadeniz'e giderler. fikret ve necla istanbul'da kalır ve bu şekilde biter. toplamda 174 bölümden oluşur.

0

sevilen dizi yaprak dökümü 174 bölüm sürmüştür.

0

174 bölüm2006 yılında başlamıştırbir babababanın ailesine bağlı anlatır4 çocuğu vardır rıza beyin üç kızı bir oğlu kızlarıleyla'nın okulu istanbul'a çıktığı için istanbul'a taşınırlar ve oradaona da aynısını aynısını alır kızlar aynı kişiye aşık oluroğlum öyle bir kadınla evlenir ki ali rıza bey'in hayatında hiç işte miydi şekilden

0

yaprak dökümü dizisi, aileyi anlatır ve çoğunlukla aşkı anlatan bir dizi olmuştur.2005 yılında başlayan bir dizidir,174 bölüm sürüp final yapan bir dizidir.

0

değerlerine bağlı bir aile
13 eylül 2005 yılında başladı
174 bölüm