0

hababam sınıfı akıllardan asla çıkmayacak ve bir çok ünlü oyuncunun oynadığı bir film olmuştur. herkes çok severek izledi ve izlenme rekorlarını alt üst etti özellikle güdük necmi ve inek şaban karakterli herkes tarafından çok sevilmiştir.

0

hababam sınıfı ilk kez 1975 yılında vizyona girmiştir. rıfat ılgaz'ın önemli eserlerinden biri olan ve fillmi yapılan hababam sınıfında bir çok ünlü oyuncu oynamıştır bunlar şu sekildedir;
munir özkul
kemal sunal
tarık akan
halit akçatepe
şener şen ve daha bir sürü ünlü oyuncu oynamıştır bu yüzden filme cok izlenme gelmiştir halada tvde cıktığında hiç sıkılmadığım filmlerden birisidir.

0

1975 yılında vizyona girdiğini söylemek isterim. gerçekten çok başarılı bir film olmuştu. rıfat ilgaz için önemli bir eser olduğunu söyleyebiliriz aslında. şuanda arada sırada vakit buldukça izlemeye çalışıyorum ve gerçekten de harika olduğunu düşünüyorum.

0

rıfat ılgaz'ın önemli bir eseri olan ve ilk yayınlanan filmle izlenme rekorları kıran hababam sınıfı sınıfta kaldı filmi 1975 yılında vizyona girerek 30 hafta yayınlandı. en çok geliri de bu serinin ilk filmi olan bu film getirmiştir.