0

sevdiğim araba tarzı sport arabadir marka verirsem bmw audi falan

0

benim en sevdigim lux jip tarzlarini cok seviyorum ben kendim olarak

0

cip tarzı ve makam aracı olanları severim ....................

0

benim en sevdiğim araba modeli küçüklükten beri hayalim olan bmw'dir. ben onu çok istiyorum inşallah alacam.

0

benim hoslandığım araba türü; vosvos denlen kaplumbağaya benzetilen araba türleridir. renk renk, küçük, sevimli arabalardır. bana her zaman sempatik gelmişlerdir. hoşuma gitmişlerdir. gerek oyuncakları olsun gerekse gerçekleri olsun hep dikkatimi çekmiştir. özellikle; pembe,kırmızı ve mavi olanları daha da dikkatimi çekmektedir. ve birde jeep tarzı olan arabaları da begeniyorum. özellikle de ranger rover tarzı araba cok ama cok hosuma gitmektedir. siyah rengi kesinlikle favorimdir. hayalimde bu iki araba vardır. inşallah bir gün ikisinden birine sahip olabilirim.

0

benim en çok sevdiğim araba model doğan slx modifiyeli falan olacak gerçekten de doğan slx çok seviyorum. çok da hoşuma gidiyor zaten araba alacak olsam bütçeme sadece doğan slx onu alırım, bir güzel de modifiye yaparım onun için her zaman tercihim doğan slx.

0

ben mercedes amg serisini çok seviyorum. teknolojik olarak gerçekten en iyi ürünler kullanılmış ve sağlamlık,hız konuşunda en iyi performans veren bir seridir. maddi durumu olan bir insanın alması gereken ve benimde hayalini kurduğum bir araçtır.

0

polomuz vardı çok severdim onu. ama bayan arabası için bence kesinlik i10 çok kibar bir araba.