0

müge anlının sonmuş olduğu programın adı atv’de başlayan tatlı sert programıdır. bu programı çok faydalı buluyorum.mağdur ailelerin belkemiği olduğunu düşünüyorum.gün ışığına çıkmamış olayları yalansız bir şekilde sonuçlandırarak kamuya sunduğunu düşünüyorum

0

müge anlı'nın sunduğu programın adı tatlı sert programıdir. ben o programı çok seviyorum. gerçekten şu dünyadaki en kaliteli en güzel ve tek program müge anlı kadar güzel program yapan kimse yok onun bulduğunu polisler bile bulamıyorum.bana göre çok kaliteli bir program yapıyor bana göre o kadar sert gerçekten. adı gibi otoriter bir kadın ki ben çok beğeniyorum programını hatta ablam kardeşim teyzem her gün izliyor. hatta babam bile dahil oldu buna ablam misafir bile kabul etmiyor. müge anlı'nın programı bitene kadar bizi bile konuşturmuyor erkenden uyanıyor onu izlemek için her işini yapıyor program başlayana kadar sonra programı izlemek için hiç kalkmıyor yerinden o kadar ki çok seviyor çok bağlı programa çok güzel program yapıyor.bana göre çok adaletli çok tatlı bir kadın ama çok ciddi herşeyi sahte yada reytink kazanmak için hiç bir şey yapmıyor herşeyi gerçekçi çok güzel sonuçlar elde ediyor bana göre sedece kayıpları bulmakla kalmadı kadınlara okuma yazma kursları açtı kadın her şekilde dunyadaki insanlara karşı herşeyi yapmaya çalışıyor iyiki var müge anlı onun sayesinde bir çok teyzelerimiz okuma yazma öğrendi çok mutlular iyiki var muge anlı .

1

müge anlı'nın sunduğu program atv televizyonunda her sabah 10,00'da başlayan müge anlı ile tatlı sert programıdır. realite show programıdır. kayıpları olanlar ona geliyor o da araştırarak, polisle ortaklaşa hareket edip kayıtları, cinayetlerin suçlularını ortaya çıkarıyor. psikopat olur insan seyrede seyrede.. yıllar evvel seyrederdim.. şükür 2 sene olacak artık kurtuldum, seyretmiyorum.

0

şu anda izliyorum gayette çok sevdiğim bir program ve kadın.programının adı müge anlı ile tatlı serttir. çok uzun bir dönemden beri yapıyor programı iyikide böyle bir program yapıyor kavuşamayanları kavuşturuyor bulunmayanları buluyor çok güzel bir program bence.