1

şu anda kapını çalıp karşımda hiç kimsenin olmasını istemem. çünkü daha yeni kalktım daha evi toparladım ev dağınıktır evi toplamak ve işi bitirmek en az 2 saatimi alır 2 saat sonra kapı çalınsa karşımda eşim iştedir kapıyı açtığın zaman eşimin karşımda olmasını isterim ve bugün izin aldım ve bütün günü evde geçirmek istiyorum ben sevinirdim. onun dışında bugün hiç kimsenin gelmesini istemiyorum çünkü çok yorgunum.:)

0

karşımda sevdiğim ünlü birisi olsun isterdim hayran olduğum birisi mesela onunla sohpet etmeyi isterdim

0

kimse kapı çalmasa şu an iyi olur uykum geldi çünkü. ama illa biri çalacaksa oynadığımı, sonucuna bakmayı unuttuğum bir sayısal loto kuponunu tutturduğum için milli piyangodan evime mektup getiren postacı çalsın kapımı.

0

sevgilim gelsin isterdim bana sarilsin isterdim yaa ben cok özledim onu. saatlerce sarılmak isterdim beni kollarının arasına alsın şefkatle sarilsin isterim bana sarilirken saçlarımı oksasin . ya ben onu bir aydır görmüyorum sanırım 2 ay sonra falan görüşürüz anca. :(

1

şuan kapı çalsa ve sevdiğim adam gelse. o simsiyah gözleriyle bana baksa keşke.

1

şuan eğer kapı çalsa sevdiğimin gelmesini isterdim. keşke şuan öyle bir şey olsa.

1

keşke şuanda kapı çalsa çalan kişide sevdiğim olsa.özlemek gerçekten zor bi duygu.her çalan kapıda sevdiğiniz olsun istiyorsunuz.

1

seno gormek isterdim ;)hadi rio ya gidiyoz demeni beklerdim
saka biyanada heralde en cok rahmetli dedemi gormek isterdim ne onnunla vedalsacak vaktim oldu nede cenazesine gide bildim oyuzden onu gormeyi cok isterdim

1

şu an kapı çalsa karşımda annemi babamı görnek isterdim yaklaşık 4 aydır görmüyorum onları

1

şu an kapı çalsa karşımda ailemi görmek isterim ,ailemi gerçekten özledim. gerçeği yanlarından yeni geldim ama ben gene de onları görmek isterim o şekil yani.

1

#duyguuu rica ederim ...soruya girip gördüm cavabınızı;) e birazcık öyle sayılır :)

1

karşımda değer verdiğim iyi ki birlikte yürüyeceğimiz yollarımız oldu dediğim dostlarımının gelmesini isterdim; onlarla gülmeyi, dertlenmeyi, çıkmazlara girmelerimizi özledim çünkü...hadi yalan olmasın sevdiceğim geleydi iyiydi diyorum çok mutlu olurdum bee :) ;)

1

isim vermeyeceğim ama her gün gelmesi için yalvardığım fakat asla gelmeyecek birisi var. şuanda bir kapı çalsa direk onun gelmesini ve karşımda direk onu görmeyi isterdim.