0

lüksü yaşayacak kadar param varsa tabikide lüks yaşamı tercih ederdim.neden param varken fakir gibi yaşayalım ki.

0

lüksü sağlayacak bir geliri elde etmeyi gerektirir bu varsa tabi ki lüks içinde yaşamayı isterim. öteki tarafa götüremiycez paraları malları...

0

evet tabiki ederdim çünkü lüks güzel bir şey ancak paramız olduğu zaman sımarmamak gerekir. cünkü daha sonra tüm paramızı kaybedebiliriz bence lüks içnde yasamanın güzel olduğu yerlerde vardır kötü olduğu yerlerde düşüncelerim bu şekildedir.

0

aslında lüks yaşamak gerçekten de her konuda kolaylık sağlayabilir. ama eğer sağlığınız yoksa yoksa yaşamanın da hiçbir anlamı olmadığını düşünüyorum ben.

1

lüks içinde bir hayatı tercih eder miydim tam olarak bilemiyorum ama tercih etmezdim. evet, gerçekten çok lüks bir yaşamı tercih etmezdim. çok lüks yaşamdan kasıt şudur. her şeye sahip olmak, bir isteğin şey anında yerine getiriliyor. sen istemediğin hiçbir şey olmuyor, yediğin önünde yemediğin arkanda felsefesidir. lüks yaşamak herşeye sahip olmaktır. tüm tatları tatmaktır. çalışmadan çok para kazanmak ve çok parlak olarak nitelenidirilen bir yaşam sürmek birçok insanın isteyeceği bir yaşam biçimidir. ama ben böyle bir yaşamı yaşamaktan rahatsız olur gibiyim. rahat olmam. aslında tam olarak ta hayır da demiyorum.

2

lüks sevmiyorum. da vinci'nin de dediği gibi "sadelik en yüksek gelişmişlik düzeyidir."