0

giden geri gelebilir evet pişman olduysa veya hatasını anladıysa bu gerçekleşebilir . fakat ona karşı olan güvenimiz sarsılır eskisi gibi olamayız aklımızda hep bir soru işareti kalır ve karşımızdakine şüpheyle yaklaşırız . böylece ona birdaha güvenmekte zorluk çekebilirsiniz . güven kolay oluşmaz . biri sizin güveninizi sarstığı zaman ona yeniden güvenmeniz çok zor olacaktır . fakat herkes ikinci bir şansı hak eder belki de bu herkese göre değişir m bunun kararını iyi vermek iki kere düşünmek gerekir .

0

konuyla ilgili size en çok sevdiğim sözü söylemek istiyorum giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir bu aslında çok basit bir sözmüş gibi görünse de hayatımızı anlatan bir şeydir aslında giden bir insan gittiyse eğer artık dönmemek üzere gitmiştir sizden emeğinizi kesmiştir siz de artık ondan ümidinizi kesmeyiniz lazım çünkü böyle insanlar sizi çok defa kullanırlar her zaman sizin kalacağını düşünür ve sürekli gitmek isterler o yüzden gidenin bir daha dönüş olmayacağı gibi olduğunda ise sizin dönmeyeceğini kesindir kesinlikle bu hataya düşmeyin eğer ki bir kez onu affederseniz eğer inanılmaz hatalar yaparsınız bunu defalarca tekrarlar biz sizi kullanır o yüzden dönene asla bir şans vermeyin

0

giden kişi her zaman geri gelen taraflardan olduğunu söylemek mümkün olduğunu düşünüyorum. ama bana kalırsa güvenilmeyeceğini de tahmin ediyorum.

0

giden geri gelir. ama başka birini bulamadığı için yani onun gözünde daha iyi birini bulamadığı için dönüp tekrar gelecektir. ama çok sevdiği içinde gelebilir. bunu sizin anlamanız gerekir. illaki güveniniz kırılır ama.

0

insanın neden gittiğine bağlı güvenilmesi için ama eger tekrar geldiyse yanlış yaptıgının farkına varmıştır bence güvenilir bir insan aynı hatayı 2 defa yapmaz yapmamalı yani gerçi o zaman da güvenmemesi gerekir karamsar bir olay